breaking news Νέο

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου για τα παιδιά του Πήγασου!

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου για τα παιδιά του Πήγασου!

Την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου 2019, οι μικροί και  μεγάλοι φίλοι του Πήγασου γιόρτασαν τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Πήγασος Aqua Center.

Τη θερμή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς, τα παιδιά των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων, των προχωρημένων ακαδημιών, των ακαδημιών του Πήγασος     Aqua Center καθώς και μέλη του συλλόγου.

Οι μικροί μας φίλοι «τρελάθηκαν» βλέποντας να ξεπροβάλει μέσα από το χώρο της πισίνας ο αγαπημένος Άγιος των Χριστουγέννων! Χο,χο,χο…..ακούστηκε, η κουδούνα βροντοχτύπησε, καραμέλες πετάγονταν παντού από τον γεμάτο σάκο του Αγίου, κάνοντας τους μικρούς του θαυμαστές να γεμίζουν τις τσέπες τους με τις λαχταριστές λιχουδιές! Φυσικά ο Άγιος δεν τελείωσε το έργο του εκεί! Αφού πήρε αγκαλιά ένα ένα τα παιδιά, μοίρασε τα δώρα του και βγήκε με το καθένα ξεχωριστά μια αναμνηστική φωτογραφία.

Σε μια άλλη γωνιά, μπαλόνια πολύχρωμα έπαιρναν μορφές ζώων, σπαθιών και άλλων φανταστικών δημιουργιών, δίνοντας πλατιά χαμόγελα σε όσους περίμεναν υπομονετικά να πάρουν ένα ή……..και περισσότερα!

Χάριν των μαμάδων, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσια γιορτινά εδέσματα, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη γιορτή μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής