breaking news Νέο

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νίκη Αγκαθιάς προχώρησαν με νίκη

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και Νίκη Αγκαθιάς προχώρησαν με νίκη

Με νίκη όπως εξάλλου αναμένονταν προχώρησαν οι πρωτοπόροι του βαθμολογικου πίνακα με αποτέλεσμα να παραμείνει αναλλοίωτη η βαθμολογική σειρά των ομάδων όσον αφορά τις πρώτες θέσεις.

Η Νίκη Αγκαθιάς πιο δύσκολα από όσο φανερώνει το τελικό 0-2 πέρασε μέσα από την Αγία Μαρίνα και εξακολουθεί να ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που όπως αποδείχθηκε είχε πιο εύκολο έργο στον Κοπανό με αντίπαλο την τοπική ομάδα την οποία κέρδισε με 4-0.

Νίκη και για την Ποντιακή Νεολαία Αράχου που πέτυχε την τέταρτη σερί, σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει νίκη της, στο γειτονικό Παλαιοχώρι αυτη τη φορά κερδίζοντας 1-2 τον γηπεδούχο Αρη.

Εκτός έδρας νίκη και για την ΑΕ Χαρίεσσας που επιβλήθηκε στο ΕΑΚ της Νάουσας του Αχιλλέα με 1-3 και έφτασε τους 7 βαθμούς.

Τους πρώτους τους βαθμούς πήραν και ο Κεραυνός Επισκοπής με τον Ατρόμητο Διαβατού καθώς κέρδισαν 2-0 ο πρώτος στο γήπεδο του το Μακροχώρικαι 2-1 ο δεύτερος εκτός έδρας την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Λιανοβεργίου.

Τέλος η μοναδική ισοπαλία της αγωνιστικής σημειώθηκε στο γήπεδο της Ν. Νικομήδειας μεταξύ της τοπικής Νέας Γενεάς και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργιου.

Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα επτά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της Ενωσης μας.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

 

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 0-2

Μέτριο παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας μεταξύ του τοπικου Μ. Αλεξάνδρου και της Νίκης Αγκαθιάς που έληξε με νίκη των φιλοξενουμένων και σκορ 2-0.

Και τα δυο τέρματά τους οι νικητές τα πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε πέντε λεπτά.

Στο 50’ συγκεκριμένα ο Ζαρογιάννης με εκτέλεση φαουλ έκανε το 0-1 και στο 55’ ο Αντωνίου που κέρδισε το ριμπαουντ από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα το τελικό 0-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας (Γιάντσης - Παρασίου).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΠΑΟΚ ΑΛ. 0-4

Με τρια γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασε νικηφόρα και μέσα από τον Κοπανό κερδίζοντας με 0-4 την τοπική ομάδα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα ισόβαθμος της Νίκης Αγκαθιάς.

Το σκορ άνοιξε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού με κεφαλιά ο Αργυρόπουλος και το 0-2 έκανε ο Πετράϊ με ατομική ενέργεια στο 16’. Στο 18’ ο Φωτιαδης με εκτέλεση πεναλτι που κέρδισε ο ίδιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 για να διαμορφώσει το τελικό 0-4 στην εκπνοή του αγώνα ο Αργυρόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Κελεσίδης - Γαβράς).

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΑΡΑΧΟΣ 1-2

Την τρίτη στη σειρά νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα πήρε ο Αραχος που κέρδισε εκτός έδρας τον Αρη Παλαιοχωρίου με 1-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 8’ όταν ο Παπαδόπουλος επιχείρησε σέντρα - σουτ με την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 24’ η Ποντιακη Νεολαία έφερε το παιχνίδι στα ίσα με κεφαλιά του Σιδηρόπουλου ύστερα από κόρνερ και στο 90’ έκαναν την πλήρη ανατροπη με πέναλτι του Χατζηβασιλειάδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδάκης (Λαζάρου - Καραϊωσήφ).

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν - ΧΑΡΙΕΣΣΑ 1-3

Ανετη εκτός έδρας νίκη πηρε η ΑΕ Χαρίεσσας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας που την οδήγησε στην 5η θέση.

Η Χαρίεσσα προηγήθηκε στο σκορ στο 12’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Τουμαρά και στο 25’ ο Γραμματικός απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 0-2. Στο 58’ και πάλι ο Γραμματικός με πλασέ από κοντά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, για να μειώσει στο 90’ ο Μπράτσης σε 1-3 με κεφαλιά που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος - Αργυρίου).

 

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι στο γήπεδό της Νέας Νικομήδειας μεταξύ της Νέας Γενεάς και του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Η γηπεδούχος είχε την υπεροχή και περισσότερες και πιο κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλό της τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Τραντου - Πίτος).

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-0

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Κεραυνός Επισκοπής κερδίζοντας στο γήπεδό του την ομάδα του Μακροχωρίου με 2-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 43’ με τον Παραστατίδη και στις καθυστερήσεις τον αγώνα διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 με κεφαλιά του Καρυπίδη Α.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Χαλατζιούκας - Χριστοδούλου).

 

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ - ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-2

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε και ο Ατρόμητος Διαβατού κερδίζοντας εκτός έδρας την Δόξα Λιανοβεργίου με 1-2.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι μετέπειτα νικητές στο 81’ με γκολ το Ρ. Πάτρα με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως η Δόξα Λιανοβεργίου ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Μποζνιάκη.

Στο 43’ ο Διαβατός ξαναπηρε προβάδισμα στο σκορ με τον Κ. Πάτρα ενω στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου είχε την ευκαιρία να πετύχει και ένα τριτο τέρμα και να καθαρίσει το παιχνίδι όμως το πέναλτι που κέρδισε και το εκτέλεσε ο Κ. Πάτρας το απεκρουσε ο Καραλάζος.

Στο 60’ ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κουπίδης με την γηπεδούχο ομάδα να πιέζει στα 30 λεπτά που απεμεναν όμως παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε να μην καταφέρνει να πετύχει το γκολ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Ιασωνίδης - Μπακάλης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής