breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

• Σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην παντρευτεί

Όχι μόνο το έσκασε, αλλά σκηνοθέτησε ολόκληρη απαγωγή για να γλιτώσει τον γάμο. Ένας 55χρονος από την Κολομβία σκαρφίστηκε αυτό το τέχνασμα, προκειμένου να μην ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας.

Την ημέρα που ήταν να τελεστεί το μυστήριο, εξαφανίστηκε. Η αρραβωνιαστικιά του ειδοποίησε την Αστυνομία και οι έρευνες ξεκίνησαν.

Τελικά εντοπίστηκε την επόμενη μέρα στο σπίτι ενός συγγενικού προσώπου και προσποιούνταν πως δεν ήξερε τι είχε συμβεί, πως κάποιος τον είχε απαγάγει και ξαφνικά βρέθηκε εκεί.

Οι αστυνομικοί, όμως, κατάλαβαν το κόλπο του, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που κατέφευγε σε αυτό το τέχνασμα για να μην παντρευτεί. Έτσι, οδηγήθηκε στο κρατητήριο.

*****

• Χάλασε ο γάμος γιατί “κλέφτηκαν” οι συμπέθεροι!

Πολλοί γάμοι έχουν χαλάσει την τελευταία στιγμή για πολλούς και διάφορος λόγους, αλλά αυτό που συνέβη στην Ινδία, μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Ένα ζευγάρι από την επαρχία Γκουχαράτ, είχε προγραμματίσει τον γάμο του για τον επόμενο μήνα, αλλά τελικά το ζευγάρι υποχρεώθηκε να τον ματαιώσει καθώς ο πατέρας του γαμπρού «κλέφτηκε» με την μητέρα της νύφης!

Η εφημερίδα Times of India που αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό αναφέρει ότι ο πατέρας του γαμπρού είναι έμπορος υφασμάτων ηλικίας 48 ετών και η μητέρα της νύφης είναι ηλικίας 46 ετών με την «κλοπή» να γίνεται στις 10 Ιανουαρίου.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα ο 48χρονος και η 46χρονη γνωρίζονταν από παιδιά ενώ ήταν και γείτονες.

Συγγενής του ζευγαριού δήλωσε ότι «ορισμένοι από τους στενούς τους φίλους μας είπαν ότι οι μελλοντικοί συμπέθεροι και στο παρελθόν είχαν σχέση».

Οι οικογένειες τόσο του 48χρονου όσο και της 46χρονης έχουν κάνει ήδη αναφορές στην αστυνομία για την εξαφάνιση του παράνομου ζευγαριού.

*****

• Συνελήφθη ιερέας για εμπρησμούς καρναβαλικών κατασκευών στην Πάτρα

Ένας ιερέας συνελήφθη για τους εμπρησμούς καρναβαλικών κατασκευών στην Πάτρα. Σύμφωνα με το Tempo24, ο εμπρηστής ξεκίνησε και πάλι να καίει καρναβαλικές κατασκευές το βράδυ της Τρίτης, αλλά η δράση του τελείωσε. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, φέρεται να είναι ιερέας. Ιερουργεί στο Αίγιο και διαμένει στην Πάτρα, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Αυτή τη φορά o δράστης δεν περίμενε τα ξημερώματα, αλλά λίγο πριν τις 11 τη νύχτα πυρπόλησε, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υλικό, μπάστακα που έχει τοποθετηθεί στο Ακταίο. 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν λίγη ώρα αργότερα.

*****

• Φυλακίστηκε επειδή σκαρφάλωσε σε μια πυραμίδα για να βγάλει φωτογραφία

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι αν ταξιδέψεις σε ένα μέρος και δεν δημοσιεύσεις φωτογραφίες σου στο Instagram, είναι σαν να μην έχεις πάει ποτέ.

Το ίδιο ακριβώς πιστεύει και ο Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα μιας αιγυπτιακής φυλακής, επειδή έκανε αναρρίχηση σε μια από τις πυραμίδες της Γκίζας για να βγάλει την τέλεια φωτογραφία.

Ο Αμερικανο-Ρώσος influencer/travel blogger αποκάλυψε την περιπέτεια του στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό του, γράφοντας: “Φυλακίστηκα στην Αίγυπτο επειδή ανέβηκα σε μια από τις πυραμίδες της Γκίζας. Έχω πάει πολλές φορές φυλακή, αλλά αυτό που μου συνέβη εκεί ήταν πολύ χειρότερο. Είδα φρικτά πράγματα και δεν το εύχομαι σε κανέναν.”

*****

• Έπνιξε τα τρία της παιδιά και τα έβαλε στον καναπέ να μοιάζουν κοιμισμένα

Η 22χρονη Rachel Henry από το Φίνιξ της Αριζόνα παραδέχτηκε ότι έπνιξε τα τρία της παιδιά, ένα 3χρονο αγόρι, ένα 2χρονο κορίτσι και άλλο ένα κορίτσι μόλις 7 μηνών, και μετά τα έβαλε στον καναπέ σε τέτοια στάση ώστε να μοιάζουν κοιμισμένα.

Τη στιγμή του φόνου βρίσκονταν στο σπίτι τόσο ο πατέρας των παιδιών όσο και ένας ακόμα συγγενής της οικογένειας, που είπε στις Αρχές ότι τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά ήταν άρρωστα, αναφέρει το NBC News.

Η γυναίκα έπνιξε αθόρυβα τα παιδιά και δεν είπε σε κανέναν άλλο τι είχε κάνει.

Αρχικά η Αστυνομία δήλωνε ότι η αιτία θανάτου των παιδιών παρέμενε άγνωστη, καθώς δεν έφεραν κάποιο τραύμα, ωστόσο στη συνέχεια η μητέρα κατέθεσε πως τα έπνιξε.

Χθες η 22χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου ένας κατήγορος είπε ότι είναι εθισμένη στα ναρκωτικά και ότι στο παρελθόν οι Αρχές είχαν απομακρύνει τα παιδιά από την προστασία της.


• Χάλασε ο γάμος γιατί “κλέφτηκαν” οι συμπέθεροι!
• Συνελήφθη ιερέας για εμπρησμούς καρναβαλικών κατασκευών στην Πάτρα
• Φυλακίστηκε επειδή σκαρφάλωσε σε μια πυραμίδα για να βγάλει φωτογραφία
• Έπνιξε τα τρία της παιδιά και τα έβαλε στον καναπέ να μοιάζουν κοιμισμένα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής