breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η 1η τακτική συνεδρίαση Ολομέλειας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

  • Πραγματοποιήθηκε η 1η τακτική συνεδρίαση Ολομέλειας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας
  • Πραγματοποιήθηκε η 1η τακτική συνεδρίαση Ολομέλειας της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας  πραγματοποίησε την 1η τακτική συνεδρίαση Ολομέλειας για το 2020, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο Προσκοπικό Κέντρο Καστανιάς

Πριν ο Αρχηγός κηρύξει την έναρξη, κόπηκε η βασιλόπιτα  για όλα τα μέλη της Ένωσης και τους επισκέπτες,   με  τυχερή τη μικρή Αναστασία, η οποία και έλαβε το αναμνηστικό δώρο και τις ευχές όλων.

Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας πραγματοποιήθηκε  απολογισμός οικονομικών, απολογισμός  και προγραμματισμός δραστηριοτήτων,  προτάσεις για ηθικές αμοιβές, καθώς και ενημέρωση για διάφορα θέματα.

Μετά το τέλος της Ολομέλειας τα μέλη παρείχαν την καθιερωμένη προσφορά στο κέντρο, γευμάτισαν με  την πατροπαράδοτη Προσκοπική φασολάδα και απόλαυσαν τα κεράσματα από τους εορτάζοντες.

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για περισσότερα από 107 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!  Στόχος 16. Προάγουμε ειρηνικές και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίες, παρέχουμε πρόσβαση στη δικαιοσύνη για όλους και οικοδομούμε συμμετοχικούς θεσμούς σε όλα τα επίπεδα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής