breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ αναδρομές. Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 1990

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ αναδρομές. Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 1990

Πέμπτη 25η Ιανουαρίου 1990. Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ βρίσκεται στον έκτο χρόνο της έκδοσής της και το φύλλο τιμάται 40 δραχμές, σημερινά 12 σεντς. Τετράστηλο το πρώτο θέμα για την 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ. «Παραλύει η χώρα», η αναφορά του 1741ου φύλλου μας.

 

Καρναβάλι 1990. Κυνήγι θησαυρού με 300.000 δραχμές διοργανώνει η δημοτική επιχείρηση τοπικής, πολιτιστικής, κοινωνικής ανάπτυξης δήμου Βέροιας.

 

Σελίδα 7 και...παίζουμε ΠΡΟΠΟ με την ΗΜΕΡΗΣΙΑ. Άλλες εποχές, μη ηλεκτρονικές, όταν η κατάθεση του χειρόγραφου δελτίου για το χρυσό 13αρι γινόταν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

 

Στη στήλη «προεκτάσεις» με τίτλο «επιτέλους ας σοβαρευτούμε» διαβάζουμε για την οικουμενική κυβέρνηση της εποχής. «Ο σχηματισμός της οικουμενικής κυβέρνησης, μετά το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε το Νοέμβριο, είναι ίσως το σημαντικότερο γεγονός των τελευταίων δεκαετιών στον τόπο μας. Και αυτό, όχι γιατί ενδεχόμενα καταργούνται στην πράξη οι διαχωριστικές γραμμές και οι τεχνητές αντιθέσεις, αλλά κυρίως για πρώτη φορά οι πολιτικές ηγεσίες έδειξαν μια πρωτόγνωρη ωριμότητα  απέναντι στα προβλήματα του τόπου».

 

Θα το προσυπογράφαμε, τριάντα χρόνια μετά!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής