breaking news Νέο

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο ΓΑΣ “Μελίκη”

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο ΓΑΣ “Μελίκη”

Ο ΓΑΣ “Μελίκη” δεν θα μπορούσε να... έχει αυτοκτονικές τάσεις απέναντι στον (κατά πως δείχνουν τα πράγματα ανήμπορο να αποφύγει φέτος το μοιραίο) Φαίακα Κέρκυρας, του οποίου και επικράτησε με το εμφατικό σκορ 95-78, στο ματς που δόθηκε την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο - στολίδι της Μελίκης και εντασσόταν στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο.

Με την νίκη τους αυτή οι “κιτρινομπλέ” του Δάνη Ασλανίδη συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία η οποία και τους επιτρέπει να χαίρονται την παρουσία τους στις καλές θέσεις της βαθμολογιας και να δείχνουν πως φέτος έχουν ολα τα φόντα η χρονιά να εξελιχθεί σε μία από τις καλύτερες στην κατηγορία, στην οποία έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν ήταν προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν μόλις με 49-43.

Στην επανάληψη το σκηνικό μεταβλήθηκε. Οι παίκτες της Μελίκης επέδειξαν ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, με συνεχή πίεση στους φιλοξενούνενους τους οποίους και οδήγησαν σε λάθη και τα οποία εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρον, ανοίγοντας την διαφορά φθάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση, όπως μαρτυρά και το 95-78.

 

Αετοί Βέροιας: Απόδραση από την Φλώρινα με το “διπλό”

Οι Αετοί Βέροιας από την άλλη, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήραν τη νίκη κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας εκτός έδρας με 63-61, στο ντεμπούτο του Μάριου Γεωργιάδη (αντι του Ντάνυ Τυριακίδη που μετά από δυο συνεχόμενες περιόδους αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των “Μελανόλευκων”).

Αγωνιστικά, στο πρώτο μισό της αναμέτρησης οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και το πρώτο 20λεπτο ολοκληρώθηκε με τους Βεροιώτες να είναι μπροστά με 31-33. Στο τρίτο δεκάλεπτο το σύνολο του Μάριου Γεωργιάδη πήγε, μάλιστα, την διαφορά στο +8 (45-53), βάζοντας συνάμα τις βάσεις για την κατάκτηση του ροζ φύλλου της νίκης. Οπερ και εγενετο, παρ’ οτι οι Φλωρινιώτες πίεσαν στην τέταρτη περίοδο, οι παίκτες της Βεροιώτικης ομάδας κράτησαν το σκορ με το μέρος τους και με το τελικό 63-61 πηραν μία πολύ σημαντική νίκη, τόσο σε βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό επιπεδο, εν όψει της σαφώς πιο δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Οι λεπτομέρειες των αγώνων:

ΓΑΣ “Μελίκη”-Φαίακας Κέρκυρας 95-78

Δεκάλεπτα: 27-26, 49-43, 73-54, 95-78

Διαιτητές: Παπαγερίδης-Χατζηκώστας

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 31(1), Μπόγιας, Στοϊτσης 28(2), Μαγαλιός 2, Πεϊμανίδης 3(1), Ρογγότης 4, Εσερπόγλου 5(1), Λαπατούρας 8, Ημερίδης 14, Παπαδόπουλος, Τζιώρος.

Φαίακας Κέρκυρας (Παπαγίκας): Τσιτσές 21, Παπαγίκας 19(3), Αυγερινός 7(2), Σκούρτης 11, Μικρομάνης 3, Βάγιας 8, Φουσέκης 9(1).

 

Αριστοτέλης Φλ. - Αετοί Βέροιας 61-63

Τα δεκάλεπτα : 17-15, 31-33, 45-53, 61-63

Αριστοτέλης Φλώρινας : Τσιώγκας 13 (2), Τσιάμης 17 (4), Παπαγρηγορίου 2, Γκόνος 6 (1), Γκουτζιομήτρος 17, Σαββίδης 6 (1)

Αετοί Βέροιας : Τρομπούκης, Αναστασιάδης, Σιδηρόπουλος 8 (2), Γκανάς, Γκεκόπουλος 9, Γιαννουζάκος 2, Μαραπίδης 7 (1), Σταυρουλάκης 14 (3), Κουσιάντζας 9, Αλευρίδης 6 (1), Ιωσηφίδης 8 (2)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής