breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου, έχουν στήσει φωλιά, μέσα στο έρημο κι άδειο μας σπίτι, όσο λείπεις μακριά, νυχτερίδες κι αράχνες γλυκιά μου, μου κρατούν συντροφιά.

 

Πόσο προφητικός ήταν τελικά ο Καζαντζίδης. Από βρώση νυχτερίδας την πάτησαν οι Κινέζοι και μας σβερκώθηκε ο κορονοϊός.

 

Οι άλλοι άκουσαν για κορονοϊό και νόμισαν ότι ήταν η μπύρα Κορόνα και έφυγαν σφαίρα στο τηλέφωνο, να αγοράσουν το «εντερικόν» απ΄ το Βελόπουλο, μπας και τη βγάλουν καθαρή.

 

Τι σου είναι αυτοί οι σχιστομάτηδες τελικά. Να τρώνε νυχτερίδες και να αφήνουν τα μπον φιλέ και τα στέικς σε μας τους ανίδεους. 

 

Ποιος κορονοϊός και ποιο τραγικό δυστύχημα με τον Κόμπε Μπράιαντ (παρεμπιπτόντως και δική μας η θλίψη για τον black mamba, αλλά και για τους νεκρούς των σεισμών στη γειτονική Τουρκία). 

 

Η είδηση του αιώνα είναι ότι η Ελένη Μενεγάκη κρεμάει τις ψηλοτάκουνες γόβες της και μας φεύγει για ΗΠΑ μεριά.

 

Σεισμοί, λοιμοί, λιμοί και καταποντισμοί στα «κατινάδικα».

 

Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς Ελένη στην τηλεόραση; Ήταν και αυτή μια κάποια λύσις. Για το φιλοθεάμον κοινό, βεβαίως, βεβαίως.

 

Όταν οι παπαράτσι την έβγαζαν στην ακρογιαλιά με το Ματέο στα μάτσα, μούτσα. Και να οι αναλύσεις, αν ο Ματέο φιλάει με το πάνω ή το κάτω χείλος καλύτερα και να αν η Ελενίτσα έχει ραγάδες από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

 

Άντε τώρα να πάει στη Νέα Υόρκη, να μην την ξέρει ούτε ο Κινέζος μπακάλης της γειτονιάς της.

 

Με αυτά και με τα άλλα, ξεκίνησε και το Master Chef στην τηλεόραση. Άντε να δούμε τους διαγωνιζόμενους να μαγειρεύουν νυχτερίδα ογκρατέν με σος από κόμπρα ξιδάτη και τι στον κόσμο.


Καζαντζίδης
Βελόπουλος
νυχτερίδες
Μενεγάκη
Master Chef

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής