breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Πέμπτη 29η Ιανουαρίου 2005

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Πέμπτη 29η Ιανουαρίου 2005

Πέμπτη 29η Ιανουαρίου 2005. Κυκλοφορεί το 6.185 φύλλο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, με κύριο θέμα στο πρωτοσέλιδο «Έκλεισαν τα Τέμπη». Προφανώς όχι λόγω...κατολισθήσεων, αλλά εξαιτίας των αγροτικών κινητοποιήσεων. Δίωρο κλείσιμο του δρόμου είχαμε και στην Αλεξάνδρεια.

 

«Επαφές με υπουργούς είχαν οι βουλευτές Μιχάλης Χαλκίδης και Ηλίας Φωτιάδης, για την αδιάθετη παραγωγή μήλων» διαβάζουμε στην 5η σελίδα.

 

Σελίδα έκτη, ολοσέλιδη η ομιλία του δημάρχου Βέροιας Χρήστου Σκουμπόπουλου στο «Ροταριανό Όμιλο», ο οποίος ξεκινά με τα εξής : «Συμπληρώθηκε το πρώτο μισό της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και η δημοτική αρχή Βέροιας, όπως εκφράζεται από τον δήμαρχο, έχει την ιδιαίτερη τιμή και την χαρά να βρίσκεται και πάλι ανάμεσα σας. Όχι απλώς για να μοιραστούμε σκέψεις, ανησυχίες και σχέδια, αλλά για να παρουσιάσουμε συγκεκριμένες δράσεις, ενέργειες και προγραμματισμούς μακρόπνοους, που περνούν πλέον από την φάση της τροχιοδρόμησης, στην φάση της απογείωσης και της κατάκτησης του δημοτικού μέλλοντος».

 

«Ισχυρή θέληση να γίνει ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης. Επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση Ελλάδα, Ρωσίας και Βουλγαρίας», διαβάζουμε στη σελίδα 9.

 

Στα αθλητικά «Με τον Μουτίδη στην σύνθεση της αύριο η Βέροια αγωνίζεται στην Δράμα» ο κεντρικός τίτλος, που αφορά το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Μπάσκετ. «Στην Τριανδρία ο Φίλιππος, στην Βέροια με Τρίκαλα ο ΑΟΚ».

 

Στις οικονομικές σελίδες «Υψηλή η έμμεση φορολογία στην Ελλάδα και οι ασφαλιστικές εισφορές πάνω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο». «Στα 50,14 δις τα χρέη των νοικοκυριών το 2004».

 

Στο χρηματιστήριο η ΚΛΩΝΑΤΕΞ κλείνει με 1 ευρώ και 33 λεπτά, ενώ της Τράπεζας Πειραιώς 14,12.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής