breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Κορυφώνεται το ενδιαφέρον

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Κορυφώνεται το ενδιαφέρον

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου με τον Α.Ο. Μαρίνας που νίκησε εύκολα και καθαρά με 3-0 στο γήπεδό του τον Εθνικό Ράχης, να εκμεταλλεύεται την ήττα του Άχθου Αρούρη στο Ζερβοχώρι από τον τοπικό Άτλαντα και να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από κει και κάτω η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθώς και ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας γνώρισε την ήττα στο γήπεδο της Επισκοπής από τον Κεραυνό με 3-1, όπως βέβαια και ο Εθνικός Ραχιάς.

Στην 5η θέση του 2ου ομίλου ανέβηκε πλέον ο Άτλας Ζερβοχωρίου που μετά τις διακοπές των εορτών παρουσιάζεται ανεβασμένος, όπως τα Λευκάδια και η Δόξα Νάουσας που κέρδισαν με καθαρό σκορ την Πατρίδα και τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Στον 1ο όμιλο ο Σχοινάς εξακολουθεί να παραμένει στην κορυφή κερδίζοντας τον ένα μετά τον άλλο τους αντιπάλους του. Τελευταίο θύμα της ομάδας του Σχοινά η ιστορική Νέα Γενεά Νικομήδειας την οποία κέρδισε με 7-0.

Από νίκη σε νίκη στον δεύτερο γύρο βαδίζει και η ΑΕ Καμποχωρίου που την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Ακαδημία Τρικάλων με 2-0.

Στην 3η προνομιούχο θέση έμεινε μόνος του ο Ατρόμητος Διαβατού που νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τον Ολυμπιακό Λουτρού και ακολουθούν τα Τρίκαλα, η Α.Ε. Καψόχωρα που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο γήπεδό της με την Ακαδημία Τρικάλων.

Στις τελευταίες θέσεις των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας έμειναν η Νέα Γενεά Νικομήδειας και η Δόξα Νάουσας με την δεύτερη πάντως να παρουσιάζει τάσεις ανόδου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής