breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τρίκαλα και Αγκαθιά

  • Γ' Εθνική : Τρίκαλα και Αγκαθιά
  • Γ' Εθνική : Τρίκαλα και Αγκαθιά

Θετικό κρίθηκε το αποτέλεσμα που πήραν τόσο ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης (1-1), όσο και η Νίκη Αγκαθιάς που κέρδισε εκτός έδρας 4-1 την Αστραπή Μεσοποταμίας, από τους προπονητές των δύο εκπροσώπων μας στην Γ' Εθνική και έτσι το αντιμετώπισαν στις δηλώσεις τους.

Συγκεκριμένα οι δύο ημαθιώτες προπονητές δήλωσαν:

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ κι αν συνέβαινε αυτό ίσως να ήταν και διαφορετικό το τελικό αποτέλεσμα. Όμως ο Σάντος στάθηκε άτυχος στη συγκεκριμένη φάση και δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία. Στο ίδιο διάστημα υποχρεωθήκαμε και σε μια αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού του Πεϊκου.

Όμως δεν απογοητευτήκαμε και παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 85', καταφέραμε να αντιδράσουμε και να ισοφαρίσουμε στο λίγο διάστημα που μας έμενε και να χάσουμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Χαλβατζή στις καθυστερήσεις του αγώνα να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα και να πάρουμε τη νίκη».

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ (ΑΓΚΑΘΙΑ)

«Η σημερινή αντίπαλος μας Αστραπή Μεσοποταμίας γνωρίζαμε ότι στην έδρα της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα ήταν. Όμως η απόδοση της ομάδας μας που ήταν υψηλού επιπέδου, έκανε τα δύσκολα εύκολα, με αποτέλεσμα να πάρουμε μία ευρεία νίκη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα Κυπέλλου που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη και επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε εκείνο το παιχνίδι».


ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής