breaking news Νέο

H άποψη του πάγκου

  • H άποψη του πάγκου
  • H άποψη του πάγκου

Στο πρώτο πράγμα που συμφώνησαν οι προπονητές των δύο ομάδων στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ήταν η εικόνα που παρουσίασαν στο παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ και η Καβάλα. Και πως εξάλλου θα μπορούσαν να μην συμφωνήσουν όταν «δια γυμνού οφθαλμού» μπορούσες να διακρίνεις την ανωτερότητα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, της Καβάλας και την δίκαιη νίκη της; Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και η νίκη τους δίκαιη.

Από κει και πέρα ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε λάθη σε όλους τους τομείς. Από την τακτική προσέγγιση του αγώνα, μέχρι το πάθος που έλειψε από τους ποδοσφαιριστές του, με αποτέλεσμα όπως τόνισε, να χάσουν όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες από τους αντιπάλους τους, παρότι προετοιμάστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και αμέσως μετά έσπευσε, όπως εξάλλου όφειλε να στηρίξει τους παίκτες του, αφού με αυτούς θα πορευτεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχω εμπιστοσύνη είπε συγκεκριμένα, στο υπάρχουν έμψυχο υλικό και οι ομάδες επισήμανε, πρέπει να ξέρετε δεν κτίζονται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και εμείς στο σημείο αυτό θα συμπληρώσουμε. Δεν κτίζονται, αλλά ενισχύονται με έτοιμους ποδοσφαιριστές.

Από την δική του πλευρά, ο προπονητής της Καβάλας Παύλος Δερμιτζάκης «έσταζε μέλι» στην κυριολεξία για τους δικούς του ποδοσφαιριστές. Και πως να μην τους ανεβάσεις στα ουράνια όταν φθάνουν σε μία τόσο σπουδαία νίκη; Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να μπλέξει και το εγκώμιο της ΒΕΡΟΙΑΣ. «Ξέραμε, είπε συγκεκριμένα, ότι παίζαμε με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, που μαζί με εμάς, έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια. Και το ότι την υποχρεώσαμε στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα, πρόσθεσε, τα λέει όλα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Να δούμε όμως αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο προπονητών της ΒΕΡΟΙΑΣ και της Καβάλας στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε:

 

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Μας έλειψε το πάθος».

«Προετοιμαστήκαμε ολόκληρη την εβδομάδα γνωρίζοντας ότι θα έχουμε απέναντι μας μια ομάδα, που εκτός από την μεγάλη ιστορία που κουβαλάει και την βαριά φανέλα, αυτή την περίοδο διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, κυρίως στο τακτικό κομμάτι και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Εμείς μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής στην Τρίγλια θέλαμε να αντιδράσουμε παίρνοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Αφού προηγουμένως ηρεμήσουμε από το αποτέλεσμα που φυσικά δεν μας ικανοποιεί, οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας.

Από το σημερινό παιχνίδι (του περασμένου Σαββάτου) μας έλειψε το πάθος. Κάναμε λάθη και στο τακτικό κομμάτι βέβαια. Όμως αυτό που θεωρώ ότι μας στοίχησε περισσότερο σαν ομάδα ήταν η έλλειψη πάθους. Χάσαμε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.

Εμείς οι προπονητές το πρώτο πράγμα που ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές μας, γιατί το θεωρούμε απαραίτητο στοιχείο να φθάσεις στη νίκη, όταν μάλιστα αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, όπως σήμερα, είναι η αποφασιστικότητα και το πάθος. Και τα δυο μας έλειψαν σήμερα με αποτέλεσμα να χάσουμε και τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους μας.

Η ΒΕΡΟΙΑ έχει υψηλούς στόχους και γι' αυτό και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Η στήριξη πάντως στο υπάρχουν έμψυχο υλικό είναι δεδομένη και πιστεύω ότι και οι παίκτες μας θα προσπαθήσουν από τον επόμενο αγώνα, που και αυτός αποτελεί ένα δυνατό τεστ θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί, φυσικά προς το καλύτερο.

Όσον αφορά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, θα γίνουν όσες και σε όποια θέση χρειαζόμαστε ενίσχυση. Οι ομάδες δεν κτίζονται τον Ιανουάριο.

Να συγχαρώ τέλος τον Παύλο Δερμιτζάκη και την Καβάλα για την δίκαιη νίκη της στο σημερινό παιχνίδι».

 

ΠΑΥΛΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ: «Είχαμε περισσότερο πάθος»

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα. Μια ομάδα που μαζί με εμάς έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών, στα εντός έδρας παιχνίδια της και το ότι την υποχρεώσαμε στην πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για μας λέει πολλά.

Αγωνιστικά νομίζω ότι σταθήκαμε πολύ καλά. Εξάλλου είχαμε προετοιμαστεί για τον τρόπο παιχνιδιού της ΒΕΡΟΙΑΣ που είναι ιδιαίτερος με αποτέλεσμα να προβληματίζει τους περισσότερους προπονητές.

Είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην αμυντική τακτική που είχαμε σχεδιάσει κάτι που αποδεικνύεται και από τα λίγα τελειώματα που είχει ο αντίπαλος, ενώ βάση σχεδίου χτυπήσαμε σε συγκεκριμένους χώρους που κατά την άποψή μας η ΒΕΡΟΙΑ έχει αδυναμίες, ενώ οι παίκτες μας είχαν περισσότερο πάθος.

Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια και θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν. Είμαι χαρούμενος επειδή βλέπω ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια ανεβαίνει η απόδοσή μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ που αποτελείται από ανθρώπους με επίπεδο και σωστή φιλοσοφία για την φιλοξενία που πρόσφεραν στην ομάδα μας».


Δερμιτζάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής