breaking news Νέο

Δηλώσεις των Γ.Ντάμτσιου και Κ.Παπαδόπουλου μετά τον αγώνα Μ.Αλέξανδρου Τρικάλων-Φιλίππου Αλεξάνδρειας

Δηλώσεις των Γ.Ντάμτσιου και Κ.Παπαδόπουλου μετά τον αγώνα Μ.Αλέξανδρου Τρικάλων-Φιλίππου Αλεξάνδρειας

Με διαφορετικά συναισθήματα όπως ήταν φυσικό υποδέχθηκαν το αποτέλεσμα οι προπονητές των ομάδων του ημαθιώτικου ντέρμπι σε επιπεδο Γ’ Εθνικής που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Τρικάλων την Κυριακη΄το απόγευμα.

Ο προπονητής του Μ. Αλεξάνδρου Γιώργος Ντάμτσιος με χαρά και ικανοποίηση δίχως βέβαια αυτό να τον εμποδίσει να παραδεχθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ηταν καλύτερος.

Από την δικη του πλευρά ο τεχνικός του Φιλίππου Αλεξάνδρειας Κώστας Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε προβληματισμένος από την ήττα ενω και αυτός στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο διάστημα κατά το οποίο όπως υποστήριξε η ομάδα του ηταν καλύτερη και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ.

Αναλυτικά οι δυο προπονητές ο Γιώργος Ντάμτσιος και ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα Τρικάλων - Αλεξάνδρειας δήλωσαν:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ

“Η σημερινή (της Κυριακής) ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Τόσο από πλευράς γοήτρου όσο και από ουσίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ηταν καλύτερος από εμας δίχως όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία για γκολ.

Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ από μια υπέροχη εκτέλεση φαουλ και στο τέλος να εδραιώσουμε την νίκη μας με ένα όμορφο γκολ που ήρθε ύστερα από συνολική προσπάθεια.

Βρισκόμαστε στις αρχές ενος δύσκολου πρωταθλήματος μέχρι στιγμής αισθανόμαστε ικανοποιημένοι απο την συγκομιδή και συνεχίζουμε την προσπάθεια.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

“Το ξέρουμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να πάμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου προηγούμενοι στο σκορ οπότε θεωρώ ότι θα αλλαζαν και τα δεδομένα.

Στην επανάληψη δεχθήκαμε ένα τέρμα από στημένη φάση προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε είχαμε ένα δοκάρι αλλά στο τέλος όχι μόνο δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεχθήκαμε σε μια αντεπίθεση και δεύτερο τέρμα.

Σήμερα (την Κυριακή) πληρώσαμε την αστοχία μας”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής