breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ αναδρομές. Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2004

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ αναδρομές. Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2004

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2004. Η Βέροια τιμά τους 3 Ιεράρχες, αλλά οι...«λατρευτικές» εκδηλώσεις πηγαίνουν στο Γιώργο Παπανδρέου, που επισκέπτεται, έχοντας πάρει το «δαχτυλίδι», την πρωτεύουσα της Ημαθίας!

 

«Με εκδηλώσεις λατρείας υποδέχτηκαν οι βεροιώτες τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου. Σε μια ασφυκτικά γεμάτη πλατεία Ωρολογίου, ο κ. Παπανδρέου αποθεώθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος και απηύθυνε θερμό χαιρετισμό», το ρεπορτάζ μας στην 24η σελίδα.

 

«Ψηφίστηκε το ασφαλιστικό. Το νομοσχέδιο διασφαλίζει πλήρως τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων. Καταψήφισαν ΚΚΕ, ΣΥΝ», το πρωτοσέλιδό μας. 

 

«Την παραίτησή του από αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε ο Γ. Κουτσαντάς, βοηθός αντινομάρχη του Γιάννη Σπάρτση, για να θέσει υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές», στη σελίδα 9 η αναφορά στον αείμνηστο Γιώργο Κουτσαντά, που έφυγε τόσο νέος από τη ζωή.

 

«Η εποχή της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης ξεκίνησε από την Αγία Βαρβάρα». Από το ρεπορτάζ μας για  την εφαρμογή της πληροφορικής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, με εκδήλωση στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας της Βέροιας.

 

Στις αθλητικές σελίδες, που επιμελείται ο Νίκος Καμπούρης, διαβάζουμε «Έτοιμη για την αντεπίθεση η Βέροια», η οποία δίνει κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής