breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Βέροιας

  • Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Βέροιας
  • Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Βέροιας
  • Πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Βέροιας

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτάς μας, με παρουσία τοπικών αρχών, μελών, χορευτών, φίλων και συνεργατών του συλλόγου.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Γρηγόριος Μάζας, ο οποίος μας μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα.

Στη Βασιλόπιτα τυχερός στο φλουρί ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος  κ. Απόστολος Νεστορόπουλος, που πήρε ως δώρο ένα βιβλίο από τις εκδόσεις μας, από τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν τυχερή στάθηκε η κ. Βάσω Πλιάτσιακα (μέλος μας), όπου ως δώρο πήρε προσκλήσεις για το χορό που διοργανώνει η Θρακική Εστία Βέροιας και στο παιδικό του χορευτικού τμήματος ο νεαρός Λεπιδάς Δαβίδ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης και Μπαρτζώκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζίμα-Τόπη, ο εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας Πεζικού, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ο δημοτικός σύμβουλος Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς «Βάντα» Κώστας Ζιάκας, ο Τόπης Αθανάσιος, ο  Μπαϊρακταρίδης Χάρης, μέλη μας και φίλοι της Θρακικής Εστίας Βεροίας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Τενεκετζόγλου-Μαλιάρα Ανθούλα για τη συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά της και το Φαναριώτη Αθανάσιο για την αδιάκοπη βοήθειά του σε όλες τις εκδηλώσεις μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής