breaking news Νέο

Έτοιμη για το δεύτερο «μπαμ» η ΒΕΡΟΙΑ

Έτοιμη για το δεύτερο «μπαμ» η ΒΕΡΟΙΑ

Σε δύο εικοσιτετράωρα πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και οι ομάδες ψάχνουν εναγωνίως στην μεταγραφική αγορά τους ποδοσφαιριστές που θα τις βοηθήσουν να πετύχουν τον στόχο τους. Η ΒΕΡΟΙΑ έχει ήδη ανακοινώσει δύο μεταγραφές αυτή του 24χρονου Καραγιάννη που έμεινε ελεύθερος από την Λαμία με την οποία πρόσφατα αγωνίστηκε σε αγώνα κυπέλλου (αλλαγή) και του 26χρονου τερματοφύλακα του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρη Πολίτη, ενώ σε αναμονή βρίσκεται και η απόκτηση του Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος ναι μεν έχει συμφωνήσει με την ΒΕΡΟΙΑ και περιμένει να μείνει ελεύθερος για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του.

Όπως όμως διαρρέει από τους ανθρώπους της δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου και βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τουλάχιστον ακόμη παίκτη που θα την βοηθήσει στο σκοράρισμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί ο επόμενος στόχος της και έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις οι οποίες μάλιστα βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Πρόκειται για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο περιφερειακό επιθετικό Στέλιο Πόζογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Πόζογλου που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 22 Ιανουαρίου του 1996 είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, στις οποίες ανδρώθηκε, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στα 17 του, την περίοδο που άρχισε να παίρνει συμμετοχές στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, δεν του επέτρεψε να έχει την ανάλογη εξέλιξη, αν και όσο βρίσκονταν στις Ακαδημίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θεωρείτο από τους πιο εξελίξιμους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά. Μάλιστα στον ΠΑΟΚ κατέχει και ένα ρεκόρ. Είναι ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που σκόραρε σε διεθνή αγώνα (ο Στέλιος Πόζογλου είχε πετύχει το δεύτερο τέρμα του ΠΑΟΚ στο ισόπαλο (2-2) με την Αλκμαάρ στα πλαίσια του Europa League το 2013 σε ηλικία μόλις 17 ετών, ενώ λίγο αργότερα τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους τραυματίστηκε σοβαρά και κάπου εδώ τελείωσε και η καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Ο Πόζογλου έγινε πρωτοσέλιδο στις αθλητικές και όχι μόνο εφημερίδες και για ένα εξωαγωνιστικό γεγονός. Σε έναν αγώνα της Κ20 του ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ και έβγαλε την φανέλα του για να φανεί η αφιέρωση που είχε σε έναν συνομήλικό του ποδοσφαιριστή του Άρη και προσωπικό του αντίπαλο που είχε φύγει πρόσφατα από τη ζωή.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 1996 στη Θεσσαλονίκη και όπως ήδη αναφέραμε ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ περνώντας από όλα τα στάδια, ενώ έχει κατακτήσει και δύο πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τον Ιούνιο του 2013, σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και λίγους μήνες αργότερα στις 30 Οκτωβρίου του 2013 έκανε επίσημα ντεμπούτο (σε αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας) με την επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Στάθηκε όμως άτυχος αφού και ενώ άρχισε να παίρνει χρόνο συμμετοχής πετυχαίνοντας μάλιστα και καθοριστικό τέρμα σε διεθνή αγώνα με την Αλκμάαρ τραυματίστηκε σοβαρά και έτσι άρχισαν οι δανεισμοί σε ομάδες. Αρχικά τον Αύγουστο του 2016 δόθηκε δανεικός στην Καρμιώτισσα (που είχε προβιβαστεί στην Α' Εθνική της Κύπρου). Στην Καρμιώτισσα, καθώς προέρχονταν από πολύμηνο τραυματισμό δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα και δόθηκε από τον ΠΑΟΚ δανεικός στον Πανσερραϊκό στον οποίο έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Το 2018 έληξε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και έμεινε ελεύθερος, για να μετακινηθεί και πάλι στην Κύπρο, για λογαριασμό όμως αυτή τη φορά του Εθνικού Άχνας, επίσης ομάδα Α' Εθνικής.

Στον Εθνικό Άχνας έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 για να μεταγραφεί στον Θεσπρωτό που αγωνίζονταν να ανέβει στην Football League. Με τα γκολ που σημείωσε και με την εν γένει παρουσία του στην ομάδα του Θεσπρωτού βοήθησε να ανέβει κατηγορία, όμως δεν συνέχισε, παρά πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου του οποίου μέχρι πρότινος αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας και ήταν ο πρώτος του σκόρερ (σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι στιγμής έχει πετύχει 5 τέρματα).

Οικογενειακοί λόγοι, όμως όπως υποστήριξε τον υποχρέωσαν να μετακινηθεί σε ομάδα που θα είχε έδρα όσο πιο κοντά γίνεται στη γενέτειρά του την Θεσσαλονίκη κι αυτή όπως λένε οι πληροφορίες είναι η ΒΕΡΟΙΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής