breaking news Νέο

Η Τράπεζα Πειραιώς στην 28η AGROTICA (30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη)

Η Τράπεζα Πειραιώς στην 28η AGROTICA (30 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη)

Η Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει στην 28η AGROTICA, τη μεγαλύτερη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ – Helexpo στη Θεσσαλονίκη, από τις 30 Ιανουαρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου 2020.

 

Με το βλέμμα στις εξελίξεις, που φέρνει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021-2027, η Τράπεζα Πειραιώς, στοχεύοντας στη βιώσιμη στήριξη της αγροτικής οικονομίας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και προσφέρει ολοκληρωμένες, εξατομικευμένες, τραπεζικές λύσεις σε κάθε αγρότη, αγροτικό συνεταιρισμό και αγροτική επιχείρηση. Μεταξύ άλλων:

 

  • Διευκολύνει τις επενδύσεις των αγροτών και των ομάδων παραγωγών χρηματοδοτώντας τα Σχέδια Βελτίωσης.
  • Συμβάλλει στη μείωση του κόστους παραγωγής και στη δημιουργία συμπληρωματικών εισοδημάτων με τη χρηματοδότηση για την εγκατάσταση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
  • Εξασφαλίζει τη ρευστότητα τους με εξειδικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε αγρότη και συνδράμει στον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας με τη στήριξη της Ευφυούς Γεωργίας.
  • Στηρίζει την αύξηση της αποτελεσματικότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων με τα Προγράμματα Αγοράς Γης και Εξοπλισμού.
  • Ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της αγροδιατροφικής αλυσίδας και  υποστηρίζει την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών προϊόντων με τη Συμβολαιακή Γεωργία & Κτηνοτροφία, τη Συμβολαιακή Αγροεφοδίων και τη Συμβολαιακή Λιανεμπορίου & Ξενοδοχείων.
  • Υποστηρίζει την ανάπτυξη των εξαγωγών με την Εξαγωγική Συμβολαιακή Τραπεζική, σε συνεργασία με την Piraeus Factoring και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη».
  • Ενισχύει την έγκυρη ενημέρωση παρουσιάζοντας τις εξελίξεις στις τιμές των βασικών αγροτικών προϊόντων, τη χρηματοοικονομική τους διάσταση, αλλά και τις διεθνείς εξελίξεις σε επίπεδο κλάδου με το νέο μηνιαίο Ενημερωτικό Δελτίο για τα Αγροτικά Προϊόντα-Εμπορεύματα.
  • Προωθεί τη διάχυση της γνώσης με σύγχρονες μεθόδους e-learning για την αγροτική επιχειρηματικότητα, με τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη».

 

Η Τράπεζα Πειραιώς υποστηρίζει με συνέπεια τον Αγροδιατροφικό τομέα της οικονομίας. Δίνει έμφαση στην αγροτική επιχειρηματικότητα και στην ανάπτυξη συλλογικών δράσεων.

 

Στο πλαίσιο της Agrotica, η Διοίκηση της Τράπεζας θα έχει συναντήσεις με τους εκπροσώπους 72 κορυφαίων Συνεταιρισμών της χώρας από όλο το φάσμα του αγροτικού τομέα.

 

Επιπλέον, στελέχη της Αγροτικής Τραπεζικής θα αναλύσουν τις αναπτυξιακές προοπτικές του κλάδου σε περισσότερους από 170 αγρότες από τη Βόρεια Ελλάδα στην ημερίδα «Επενδύσεις στον αγροτικό τομέα».

 

Στον εκθεσιακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς (Περίπτερο No 2, Όροφος, stand 32) θα βρίσκονται ειδικευμένα στελέχη, τα οποία θα παρέχουν πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του Ομίλου, που απευθύνονται σε  αγρότες, αγροτικές επιχειρήσεις, ομάδες παραγωγών, συνεταιρισμούς, αλλά και σε συνδεδεμένες, με τον αγροτικό τομέα, επιχειρήσεις.

 

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας «Εξέλιξη», μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, θα ενημερώνει για τα εξειδικευμένα  εκπαιδευτικά προγράμματα, που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αγροτών, καθώς και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσφέρει σχετικά με την πράσινη επιχειρηματικότητα και τη σύγχρονη αγροτική ανάπτυξη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής