breaking news Νέο

Σφυγμός πρωταθλητισμού για τον Φίλιππο που έκανε το «2Χ2», κερδίζοντας τον Ζέφυρο εκτός έδρας

Σφυγμός πρωταθλητισμού για τον Φίλιππο που έκανε το «2Χ2», κερδίζοντας τον Ζέφυρο εκτός έδρας

Το «2 στα 2» έκανε η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, που... χαλυβδώνεται και σφυρηλατεί μέταλλο πρωταθλητισμού, κερδίζοντας 70-65 τον Ζέφυρο στο κλειστό της Περαίας

Την δεύτερη σερί νίκη πανηγύρισαν οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας, που μετά τον Ιωνικό Ιωνίας κέρδισαν και τον Ζέφυρο, διατηρώντας έτσι την παραμονή τους στο πρώτο σκαλί της βαθμολογίας του 3ου ομίλου (ή πρώτου ομίλου του βορρά, όπως προτιμάτε) της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα (φωτό) είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα όμως με τον Φαίακα Κέρκυρας και την Νίκη Βόλου, που με την σειρά τους διατηρουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα (“2 στα 2”).

“Για εμάς ηταν μια νίκη και πιστεύω δίκαιη νίκη, η οποία αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν παίξαμε καλά. Είχαμε όμως ψυχικά αποθέματα και ποιότητα παικτών. Οπως έχουμε πει στην πορεία για την άνοδο μετράνε τα αποτελέσματα. Τώρα θα πρέπει να τονιστεί το εκτός έδρας αποτέλεσμα. Εχουμε πίστη και προχωράμε” επεσήμανε ο Δημήτρης Γκίμας, στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο οποίος από χθες (αφου την Δευτέρα υπήρχε το ρεπό) ξεκίνησε το έργο της προετοιμασίας των παικτών του για την Κυριακάτικη κόντρα με τον ΑΟΚ στην τοπική συνάντηση.

Απών από την προπόνηση της Τρίτης υπηρξε ο Μαρκόπουλος, λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων, στην οποία ακόμα επρόκειτο να φανεί και ο τραυματισμός του Σουτζόπουλου που υπεστη στον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Σ’ οτι αφορά στον Βασίλη Βάλλιο, το όνομα του παίκτη εξακολουθεί να είναι γραμμένο στο απουσιολόγιο της ομάδας μιας και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Η ολοκλήρωση της οποίας υπολογίζεται σε τρεις εβδομάδες και - καλώς εχόντων των πραγμάτων - η επιστροφή του στη δράση προγραμματοποιείται στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων, το οποίο και θα δοθεί στο πλαίσιο τς 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

 

«Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...»

Μιλώντας για το επερχόμενο ματς με τον συμπολίτη ΑΟΚ, ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού τμήματος του Φιλίππου, Ηλίας Λαζός, τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα παιχνίδι όπως ολα τα άλλα, ένα από τα 24 παιχνίδια που θα δώσουμε στο πρωτάθλημα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο...”

του Παύλου Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής