breaking news Νέο

«Φορτώνουν» στις προπονήσεις οι Αετοί Βέροιας

«Φορτώνουν» στις προπονήσεις οι Αετοί Βέροιας

Αν και το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο θέτει τους Αετούς Βέροιας να κάνουν το (υποχρεωτικό) ρεπό τους στον β’ γύρο μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για την Κυριακή, οι “Μελανόλευκοι” συνεχίζουν τις προπονήσεις, στις οποίες μάλιστα προστίθενται και περισσότερα πράγματα. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες μεσα στην τρέχουσα εβδομάδα δούλεψαν με τον Γυμναστή Γιάννη Τζιουμάκη πανω στην φυσική κατάσταση, ενω στο πρόγραμμα ακόμα μπήκαν και κάποια κομμάτια τακτικής, με τον προπονητή Μάριο Γεωργιάδη (φωτό) επιπροσθέτως να θετει και κάποιες δικές του... πινελιές στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

«Είναι αναγκαίο στο να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, την στιγμή που κυκλοφορούν βίντεο τα οποιά και προμηθεύονται οι αντίπαλοι μας, για να μας αντιμετωπίσουν καλύτερα. Μέσα από αυτο το σκεπτικό, θέλουμε να αναπροσαρμόσουμε την όλη τακτική μας στα ματς τα οποία έχουμε να βγάλουμε στον β’ γύρο, στην προσπάθεια μας να έρθουμε πιο κοντά στα νικηφόρα αποτελέσματα που επιζητούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας στην φετινή χρονιά» ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Μάριος Γεωργιάδης, το ντεμπούτο του οποίου στον πάγκο των Αετών Βέροιας την περασμένη Κυριακή να θυμίσουμε συνοδεύτηκε με εκτός έδρας νικη επί του Αριστοτέλη Φλώρινας (61-63).

 

Ξαναμπαίνει στις προπονήσεις ο Κουσιάντζας

Αγωνιστικά, ο Κουσιάντζας ξεκίνησε και συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία, προκειμένου να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που έχει στο οπίσθιο μηριαίο και να επανέλθει στις προπονήσεις. Κάτι το οποίο - όπως εκτιμάται - πρόκειται να γίνει σήμερα, με τον Μάριο Γεωργιάδη να τον υπολογίζει και πάλι στα πλάνα του. Τέλος, ο Βεροιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πρόσωπο του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Σωτήρη Στογιάννου (ο οποίος σημειωτέον στο παρελθόν είχε αγωνισθεί στον ΑΟΚ Βέροιας με τον οποίο είχε γευθει τη χαρά της ανόδου στην Γ’ Εθνική το 2004, σε μια χρονιά ορόσημο στην ιστορία των “Λύκων” της Βέροιας), με την συμβολή του οποίου - όπως είπε - υπήρξε η τάχιστη αποκατάσταση προβλημάτων που αντιμετώπιζαν παίκτες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής