breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Περιμένοντας την Κομοτηνή!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ : Περιμένοντας την Κομοτηνή!

Και τώρα η Κομοτηνή! Ο Φίλιππος έχοντας να επιδείξει εως τώρα το αήττητο (12 στα 12) στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Ανδρών, έρχεται τώρα αντιμέτωπος της Κομοτηνής, το Σάββατο στο “Δημήτριος Βικέλας”, (την οποία να θυμίσουμε στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με 0-3 σετ!), σ’ ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει αυξημένο ενδιαφέρον και πρόκειται να κινητοποιήσει τους φίλους του, όπου και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο.

«Παίζουμε με αντίπαλο την δεύτερη βαθμολογικά του ομίλου μας στην κατηγορία, ΜΓΣΑΕ Κομοτηνή, και αυτόματα το παιχνίδι αποκτά χαρακτήρα ντέρμπι. Εμείς, πέρα από αυτόν τον χαρακτήρα που έχει το εν λόγω ματς, θέλουμε να συνεχίσουμε απερέγκλιτα την φετινή πολύ καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με απώτερο στόχο την άνοδο μας στην Volley League. Οπότε και επιζητούμε να πάρουμε την νίκη απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής που έχει και μία ιστορία στο άθλημα, η οποια και θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να ξεφύγουε ακόμα περισσότερο από αυτήν στην βαθμολογία. Βέβαια, εδώ θα ήθελα να επισημάνω πως κάθε παιχνιδι είναι διαφορετικό. Δηλαδή άλλο παιχνίδι έγινε στον πρώτο γύρο, αλλο ματς θα ειναι αυτό στον β’ γύρο, που θα τελεστεί στην έδρα μας» δήλωσε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας, ο οποίος από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας έβαλε τους παίκτες του στο κλίμα του αγώνα με την Κομοτηνή, των οποιων και η προετοιμασία εν όψει του αγώνα του Σαββάτου έχει να κάνει με καθημερινές προπονήσεις επι Θεσσαλονικιώτικου εδάφους, ενω σήμερα το απόγευμα (στις 6) ο Σωκράτης Τζιουμάκας θα περιμένει τους παίκτες του στο “Δημήτριος Βικέλας” για την τελευταία προπόνηση πριν το ματς της 15ης αγωνιστικής, οπως συνηθίζεται.

 

Πρόβλημα... οι ιώσεις μόνο

Επί των αγωνιστικών, το καλό είναι, πλην του Κώστα Τσιάρα του οποίου η αποθεραπεία θα πάρει περαιτέρω χρόνο, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα. Πλην όμως οι παίκτες δεν μπορούν να νιώθουν απόλυτα ήσυχοι από το να μην κολήσουν καμμία ίωση, γρίπη που βρίσκονται τούτη την περίοδο σε έξαρση. Κι αυτό γιατί κάποιοι παίκτες της ομάδας δεν στάθηκε δυνατό να... προστατευθούν από ιώσεις, τις οποίες και φροντίζουν να αντιμετωπίσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ανδρών

Με τον Φίλιππο - ως γνωστόν - να αποχαιρετά το κύπελλο στην φάση των “16” γνωρίζοντας την ήττα - αποκλεισμό εντός έδρας από την Κηφισιά (0-3), στο ματς που δόθηκε στις 22 τρέχοντος μηνός, το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης οριστικοποιήθηκε ως εξής:

04/02 Ρέντη 15.30: Ολυμπιακός - Ελπίδα Αμπελοκήπων

“Ηλ. Τρανταφυλλίδης” 19.45: ΑΕΝ Πανοράματος - ΠΑΟΚ

05/02 “Δ. Βικέλας” 18.00 Φαίακας Σύρου - Παναθηναϊκός

Μίκρας 19.30: Ηρακλής - ΑΟΠ Κηφισιάς

 

 

Επιμέλεια; Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής