breaking news Νέο

Πείσμα και πίστη στον ΑΟΚ Βέροιας για την συνέχεια

Πείσμα και πίστη στον ΑΟΚ Βέροιας για την συνέχεια

Το οτι ο ΑΟΚ Βέροιας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν γευθεί ακομα τη χαρά της νίκης, σίγουρα είναι κάτι που πικραίνει όλους στο στρατόπεδο του. Ομως συνάμα στους πεισμωνει, αλλά και τους γεμίζει πιστη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

“Μας αδικεί η συγκομιδή των βαθμών σ’ αυτό το ξεκίνημα των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής” ανέφερε αρχικά, μιλώντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο προπονητης των νεοφώτιστων στην κατηγορία Θωμάς Τούσας (φωτό).

“Οπωσδήποτε νιώθουμε στενοχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποια νίκη σ’ αυτά τα δυο ματς που δώσαμε, την στιγμή που, όπως δείξαμε, ήταν μέσα στις δυνατότητες μας να το πετύχουμε” προσθεσε. Αναφερόμενος στο ματς με τον Φίλιππο, που - μετά από 13 χρόνια ο ΑΟΚ συναντάνται μαζί του στην Γ’ Εθνική - αποκτά μια ιδιαιτερότητα, από το γεγονός οτι “συγκρούονται” δυο ομάδες της πόλης, σημείωσε: “Ιδιαιτερότητα θα έλεγα για τον κόσμο. Και αυτό γιατί ο Φίλιππος είναι ξεκάθαρα το φαβορί σε κάθε περίπτωση. Εμείς από την πλευρα μας ξέρουμε που μπορούμε να φθάσουμε, οπότε και θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για κατι καλύτερο στο ματς”.

Αγωνιστικα, το καλό για τον Θωμά Τούσα είναι πως σ’ ένα ματς σαν και αυτό με τον Φίλιππο δεν έχει να σκεφθεί την υπαρξη κάποιου αγωνιστικού προβλήματος, αφου έχει όλους τους παίκτες κοντά του.

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής