breaking news Νέο

Δεν απέφυγε την ήττα...

Δεν απέφυγε την ήττα...

Μόνο... εύκολο δεν θα μπορούσε να ήταν το έργο του Φιλίππου στην Ελευθερούπολη απέναντι στην τοπική ομώνυμη ομάδα, τη στιγμή που η αντίπαλος του στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή, αλλά και από την άλλη έχοντας να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες (και) στο ματς αυτό του Δημήτρη Σουτζόπουλου (που - ως γνωστόν - έχει τεθεί νοκ αουτ για την φετινή αγωνιστική περίοδο) και του Ρίζου Καντάρκου.

Παρ’αυτά, οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας πάλαιψαν και προσπάθησαν να έρθουν κοντά στη νίκη, η οποια όμως υπηρξε απαγορευμένος καρπός, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 86-74, στο ματς που δόθηκε το Σάββατο και ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Ανδρών.

 

Καρέ - καρέ το ματς

Η ομάδα της Ελευθερούπολης μπήκε καλυτερα στο παρκέ και πήρε προβάδισμα με 9-4 στο 4’ και 14-9 στο 7’. Ο Φίλιππος αντέδρασε και μείωσε σε 18-16, σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου οι γηπεδούχοι πιεσαν ψηλά με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τους παίκτες του Φιλίππου σε λάθη τα οποια και εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο, φέρνοντας το σκορ στο 32-22 (14’) και τελειώνοντας το ημίχρονο στο 48-34.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 55-47 στο 25’. Ωστόσο η δυνατότητα να έχει λύσεις από τον πάγκο περιορίζονταν μόνο σε κάποια πρόσωπα, κάτι που εδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Ελευθερούπολης να έχει το πάνω χέρι στο σκορ και να κλείνουν το τριαντάλεπτο στο 69-56. Στην τελευταία περίοδο το σκηνικό δεν μεταβλήθηκε, με τους γηπεδουχους να συντηρούν το σκορ και το 86-74 στο τέλος να ερθει ως φυσικό επακόλουθο αυτής της κατάστασης. Ενα αποτέλεσμα που έφερε την Ελευθερούπολη να...πατά στο 6ο σκαλί της βαθμολογίας και να είναι μέσα στο παιχνίδι για είσοδο στα πλεϊ οφ, σε αντιθεση με τον Φίλιππο που υποχώρησε βαθμολογικά μεν, αλλα έει μπροστά του ακόμα πολυ δρόμο να διαβεί και να συνεχίσει την προσπαθεια της παραμονής του σ΄αυτή την δύσκολη και απαιτητική κατηγορία.

• Τοπ σκορερ για την Ελευθερούπολη ο Μανοϊλοβιτς με 22 πόντους, ενω από τον Φίλιππο ο Ντρεκάλοβιτς με 23 ποντους.

Δεκάλεπτα : 18-16, 48-34, 69-56, 86-74

Διαιτητές : Συμεωνίδης, Θεοδώρου και Τσιρτσιμάλης.

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Μαραβέγιας, Μανοΐλοβιτς 22(2), Στυλίδης, Γοργόνης 5(1), Τσούτσος 19(3), Γκέλιος, Μοτσενίγος 14, Καραγιώργος, Σταμπουλής, Καμπουρίδης 15(1), Μπένας  6, Δεληγεώργης 5(1)

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Τσούκας 4(1), Βάλλιος 3(1), Τσιακλαγκάνος, Ελευθεριάδης 15(1), Κοθράς 16(1), Παραπούρας 6(2), Φιλιππόπουλος 7, Ντρεκάλοβιτς 23(1)

 

Επιμέλεια:  Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής