breaking news Νέο

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

Με μία βαρειά ήττα συνοδεύτηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Φιλίππου στην Έδεσσα κόντρα στον (πολύ δυνατό φέτος) τοπικό Αερωπό από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 36-19, σ’ ένα παιχνίδι που διεξήχθη για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Χάντμπολ Πρεμιέρ.

Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας δίχως και τον Στηβ Παπαδόπουλο στη σύνθεση τους (ο οποίος βρισκόταν στην Βουδαπέστη για να αγωνισθεί στο παγκόσμιο qach έχοντας τον Νίκο Ζλατάνο για προονητή), παρουσίασαν ένα σύνολο χωρίς συνοχή και τις απαραίτητες δυνάμεις σε μια προσπαθεια να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Ο Κώστας Τούτσης και σ’ αυτό το παιχνίδι ήταν στην εξέδρα και προσπάθησε να καθοδηγήσει από τεχνικής πλευράς τους Βεροιώτες δινοντας άτυπα οδηγίες, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία στο τεραίν.

Από την άλλη, ο σύλλογος της πόλης των “καταρρακτών”, σημείωσε την πεμπτη στη σειρά νικη του και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, πράγμα που πιστοποιεί τις μεγάλες δυνατότητες του στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Το φιλμ του αγώνα

Αναγνωριστικό το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 3-3 στο 10’. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έκλεψαν μπάλες και τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο κατάφεραν να ξεφύγουν με 9-5 στο 20’. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Εδεσσαίων οι οποίοι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μστο +10 (18-8).

Αντίστοιχη η εικόνα και στο δεύτερο μέρος με τους φιλοξενούμενους να μένουν νωρίς από δυνάμεις.

Οι παίκτες του Γιάννη Πιλαλίδη έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ και άνοιξαν ακόμη περισσότερο την ψαλίδα της διαφοράς, 29-15 στο 47’. Ούτε η είσοδος  των νεαρών παικτων του Αερωπού στο τελευταίο λεπτό στάθηκε ικανή να περιορίσει την έκταση του σκορ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν εύκολα στο τελικό 36-19 και να προσθέτουν ακομη δυο βαθμούς στο ενεργητικό τους. Μισαηλίδης με 9 τέρματα και Μαυροδουλάκης με 7 πρώτευσαν στο σκοράρισμα για τους νικητές, ενω από τον Φίλιππο ξεχώρισε ο Νικολαϊδης με 4 τέρματα.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 7-4, 9-5, 12-6, 18-8 (ημχ.)22-10, 24-13, 28-15, 30-16, 34-17, 36-19

Διαιτητές: Νάσκος-Χαρίτσος, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 1/1-1/2

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας 2, Μαυροδουλάκης 7, Γάτσης 2, Κράλλης, Θεοδωρόπουλος 2, Δημάκης 3, Μπάρμπας, Βαφείδης 4, Μισαηλίδης 9, Αποστολίδης 2, Ρόμπης 1, Μουμτσιδέλης 1, Λιόφης 1, Ρότζιος 2.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Γραμματικόπουλος, Καραγκιοζόπουλος 1, Νικολαΐδης 4, Τζίνεβης 2, Μηλόπουλος, Βαρδάκας, Κορωνάς 2, Κουκουτσίδης 3, Καλλιαρίδης, Πιστόλας 2, Φιλόσογλου, Παπαγιάννης 2, Λυκοχστράτης, Παντελίδης 2.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής