breaking news Νέο

Με τέτοια εμφάνιση, που πάς;

Με τέτοια εμφάνιση, που πάς;

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο ΓΑΣ “Μελίκη” στα Ιωάννινα, γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό ΣΚ Ιωαννίνων με το βαρύ 80-54, σ΄ένα παιχνίδι που έλαβε χώρα την Κυριακή στην πόλη Ηπείρου και είχε να κάνει με την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ” Εθνικής Ανδρών στον 3ο όμιλο.

Στα του αγώνα, οι “κιτρινομπλέ” της Μελίκης έχοντας να επιδείξουν αδυναμία επίτευξης πόντων στο αντίπαλο καλάθι, πρόσφεραν την ευκαιρία στον αντίπαλο τους να πάρει κεφάλι στο σκορ και να τελειώσει την πρώτη περίοδο με 19-7. Στην δεύτερη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συνέρχονται επιθετικά αλλά συγχρόνως να είναι κακοί στα αμυντικά τους καθήκοντα, με τον ΣΚ Ιωαννίνων να έχει και πάλι την πρωτοπορία στο σκορ, πηγαίνοντας μαλιστα την διαφορά στο +16, 46-30 με την ολοκληρωση του  ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι στάθηκαν κυρίαρχοι στο παρκέ και εκτόξευσαν τη διαφορά στο +23, 63-40, που “κάθισε” ως σκορ στο 30’. Η εξέλιξη αυτή στο σκορ καθόρισε εν πολλοίς και την έκβαση της συνάντησης, με τον ΣΚ Ιωαννίνων μάλιστα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με το τελικό σκορ 80-54.

Τα δεκάλεπτα: 19-7, 46-30, 63-40, 80-54

Διαιτητές: Αγραφιώτης-Δέλλας

ΣΚ Ιωάννινα (Παπαδόπουλος-Χαντζάρας-Μπάθας): Ζαμπέτης 4, Ματσάγγας 4, Δουρούκης 18 (4), Τσιτσώνης, Βάσης 3, Ψιλοδημητρακόπουλος, Πατραμάνης, Ξιούρας 2, Σφουγγάρης, Σωτηράκης 25(1), Τσιρώνης, Μπάλλας 24

ΓΑΣ “Μελίκη” (Ασλανίδης): Λιόλιος 26(1), Στοΐτσης 7(1), Παπαδόπουλος, Λαπατούρας 8, Ημερίδης 9, Εσπερόγλου, Πειμανίδης, Λέφας 4, Ρογγότης, Μαγάλιος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής