breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2004

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2004

Πέμπτη 5η Φεβρουαρίου 2004 και η ΗΜΕΡΗΣΙΑ κυκλοφορεί το 5898ο φύλλο της.

 

Προεκλογική η περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές του Απριλίου και στην πρώτη σελίδα βλέπουμε σχετικές προσκλήσεις από τους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Μαρκοβίτη και Τάκη Μωραλίδη, αλλά και του Μιχάλη Χαλκίδη, με τον ευρηματικό τίτλο «Μήπως ήρθε η ώρα να ακουστείς και εσύ»;

 

«20.783.000 ευρώ το μερίδιο των 12 δήμων της Ημαθίας, από το β΄ πακέτο ΕΠΤΑ», ο κεντρικός, πρωτοσέλιδος, τίτλος. Είμαστε ακόμη στην εποχή του «Καποδίστρια» και οι δημοσιογράφοι κάνουν αγώνα δρόμου, για να καλύψουν τις συνεδριάσεις των 12 δημοτικών συμβουλίων, αλλά και του νομαρχιακού συμβουλίου. Άλλες εποχές...εξόχως πολιτικές και πολωτικές!

 

Στην 5η σελίδα το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων με κυρίαρχο το έθιμο «γενίτσαροι και μπούλες».

 

Στις 6 και 7, ανοικτή επιστολή του Γ. Ρίστα προς τον πρόεδρο του νομαρχιακού συμβουλίου για τη χωροθέτηση του Σ.Μ απορριμμάτων.

 

Η ΝΔ συγκροτεί την επιτροπή εκλογικού της αγώνα, στην οποία συμμετέχουν 72 στελέχη της.

 

Στα αθλητικά, η Βέροια έχει δύσκολη αποστολή στη Ρόδο, ενώ την προηγούμενη μέρα έγινε ευχέλαιο στο γήπεδο, λόγω των πολλών τραυματισμών ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας».

 

Στην 24η και τελευταία σελίδα δεσπόζει η πρωτοβουλία των Μητροπολιτών Βεροίας και Αλεξανδρουπόλεως για την εξομάλυνση των σχέσεων της εκκλησίας της Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής