breaking news Νέο

Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» : «Αγώνας μέχρι την τελική ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας»

Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» : «Αγώνας μέχρι την τελική ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας»

Με τη μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 1ης Φλεβάρη, στην οποία  συμμετείχε και ο Αγροτικός Σύλλογος «Μαρίνος Αντύπας», ολοκληρώθηκε ο κύκλος των κινητοποιήσεων που αποφασιστήκαν στην πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων στις 15 Δεκέμβρη.

Για μια ακόμη φορά οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι παρακολουθήσαμε την προβοκατόρικη προσπάθεια του Υπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδη, που αφού παρέλασε από τα μεγάλα κανάλια, διαδίδοντας τα γνωστά περί «υποκινούμενων» κινητοποιήσεων, κομματικών, κλπ.

Προχώρησε σε μια ακόμη μεθοδευμένη κίνηση, αυτή τη φορά στη Βέροια και μάλιστα τη μέρα του συλλαλητηρίου με προφανή σκοπό να κοπάσει τις όποιες αντιδράσεις των αγροτών, πράγμα που δεν μπόρεσε να πετύχει με τα ψίχουλα των  de minimis. Μόνο γέλιο θα μπορούσε να προκαλέσει η άρον - άρον  φυγή του Υπουργού, χωρίς να συζητήσει τα σοβαρά και πραγματικά προβλήματα των αγροτών.

Θυμίζουμε στον κ. Υπουργό, ότι το δίκαιο αίτημά μας για κατώτερες εγγυημένες τιμές είναι πάγιο αίτημα της αγροτιάς, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εξάλλου κατώτερες εγγυημένες τιμές υπάρχουν για τους επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα διόδια των δρόμων, στη Γέφυρα του Ρίο-Αντίριο, για τους παραγωγούς ΑΠΕ κ.α. Η ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος γνωρίζει ο κ. Υπουργός ότι θα δυσκολέψει το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών, που αποτελεί τον στρατηγικό στόχο της ΚΑΠ της ΕΕ, που δεν είναι άλλος από τη συγκέντρωση της παραγωγής και γης σε λίγα χέρια στο όνομα του ανταγωνισμού της ΕΕ με τις ανταγωνίστριες χώρες, ΗΠΑ – ΚΙΝΑ κλπ.

Στέλνουμε μήνυμα στον Υπουργό και στην κυβέρνηση ότι ο αγώνας μας για την επιβίωση των οικογενειών μας δεν σταμάτησε, το αντίθετο τώρα αρχίζει μέχρι την τελική ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής