breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Αναλοίωτη η κορυφή

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Αναλοίωτη η κορυφή

Η Α.Ε. Σχοινά και ο Α.Ο. Μαρίνας προχώρησαν δίχως απώλειες βαθμών κερδίζοντας η πρώτη εκτός έδρας με 3-1 την Δόξα Λιανοβεργίου και ο δεύτερος επίσης εκτός έδρας την Δόξα Νάουσας με 2-0 και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας.

Τα υπόλοιπα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Α' κατηγορία που θα δοθούν μέσω των πλεϊ οφ διεκδικούν το Καμποχώρι που έχασε στο γήπεδό του από την Καψόχωρα 3-1, ο Ατρόμητος Διαβατού που πέρασε νικηφόρα (1-4) μέσα από την Νικομήδεια, η Ακαδημία Τρικάλων που επίσης κέρδισε στην έδρα της 3-0 τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και η Καψόχωρα από τον Α' όμιλο καθώς και ο Αχθος Αρούρης (νίκησε στην έδρα του 4-0 την Επισκοπή), η Αγία Βαρβάρα έχασε στην Πατρίδα 2-1, ο Εθνικός Ραχιάς επίσης ηττήθηκε στην έδρα του 3-2 από τα Λευκάδια, το Ζερβοχώρι που στον β' γύρο παρουσιάζεται σημαντικά ανεβασμένο και την περασμένη Κυριακή νίκησε εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και τα Λευκάδια.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα προχθεσινά παιχνίδια και των δύο ομίλων.

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ – ΣΧΟΙΝΑΣ 1-3: Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο Α' ήταν καλύτερη η Δόξα Λιανοβεργίου και στο Β' η ΑΕ Σχοινά.

Τα γκολ πέτυχαν οι Λαμπρόπουλος (14'), Πιτσιάβας (65' και 75') για τη νικήτρια και ο Πλέσκας (48') για την γηπεδούχο.

Διαιτητής ο κ. Ιασωνίδης (Μπατσίλας – Ντόβας).

ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ – ΚΑΨΟΧΩΡΑ 1-3: Παρότι προηγείτο στο σκορ με γκολ που πέτυχε στο 17' ο Βουλγαργάκης η Α.Ε. Καμποχωρίου και έπαιζε με παίκτη περισσότερο (στο 13' αποβλήθηκε ο Μαρτσέλο της Καψόχωρας) στα τελευταία 15 λεπτά δέχθηκε τρία τέρματα από τους Αναστάση (75'), Κίτσα Κ (77') και Τοπαλίδη (90'+2) και έχασε στο γήπεδό του με 1-3 από την Α.Ε. Καψόχωρας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η κ. Μαλούτας (Γαβράς – Δεβετζίδης).

ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ – ΔΙΑΒΑΤΟΣ 1-4: Καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε εκτός έδρας 4-1 την Νέα Γενεά Νικομήδειας και παρέμεινε σε θέση πλεϊ οφ.

Τα γκολ για λογαριασμό της νικήτριας πέτυχαν οι Δημητριάδης (15'), Σερασκέρης (35', 80' και 89΄), ενώ για την γηπεδούχο σκόραρε ο Ροδοσνιώτης (60').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Τσιουγγαρής – Γκόγκος).

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. - ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 3-0: Με τρία γκολ που πέτυχε όλα στο β' ημίχρονο η Ακαδημία Τρικάλων νίκησε στην έδρα της τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και παραμένει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ πέτυχαν οι Παλιούρας (55'), Γιαντσίδης (65') και Παντριάς (75').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης – Μαργαρίτης).

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ 4-0: Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Αχθος Αρούρης να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην έδρα του με αντίπαλο την Επισκοπή την οποία κέρδισε με 4-0.

Σκόρερ οι Τσέος (28', 90'+), Κατσαμπελίδης 60' και Πύρκας 70'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Ασβεστάρας – Καραντώνης).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 2-1: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5' με γκολ που πέτυχε ο Μορτσιόπουλος, η Πατρίδα αντέδρασε στο β' ημίχρονο και με δύο τέρματα του Καλαϊτζίδη (60') και Σαϊπι (65') νίκησε στο γήπεδό της με 2-1 την Αγία Βαρβάρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Κιρμανίδης – Μητρόπουλος).

ΡΑΧΙΑ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ 2-3: Παρότι από το 67' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Καϊσίδη με 2η κίτρινη τα Λευκάδια κατάφεραν να σκοράρουν στο 68' και στο 70' με τους Τουγγελίδη και Αμανατίδη και το 1-1 του Α' μέρους (σκόρερ στο 20' Αμανατίδης καιι 45' Ορφανίδης) να το μετατρέψουν σε 1-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 80' με τον Σιδηρόπουλο που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ο κ. Κωστούλης (Γκόγκας – Χαλατζιούκας).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 0-1: Με γκολ που πέτυχε μόλις στο 5' ο Κεχαϊδης ο Άτλας Ζερβοχωρίου νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και συνέχισε την ανοδική του πορεία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Μπογιατζόγλου – Σαμαράς).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής