breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους και στην εικόνα της ομάδας τους, δύο σημεία του παιχνιδιού από τα οποία όπως υποστήριξαν, έμειναν ευχαριστημένοι, στάθηκαν αρχικά στις δηλώσεις τους οι προπονητές των δύο ομάδων.

Τόσο ο Κώστας Γεωργιάδης, όσο και ο Γιώργος Βαζάκας με κατηγορηματικό τρόπο υποστήριξαν ότι αυτό που κρατάνε από το παιχνίδι του Ασπρόπυργου είναι η αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές τους στο γήπεδο.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ βέβαια φάνηκε να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι και με βάση το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί στις τάξεις της ομάδας του από τα αρνητικά τελευταία αποτελέσματα, η ισοπαλία, άφησε να εννοηθεί στις δηλώσεις του μπορεί να μην τους ικανοποιεί σε απόλυτο βαθμό, όμως δεν είναι και ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στην ΒΕΡΟΙΑ.

Εξάλλου ο προχθεσινός αντίπαλος, σύμφωνα πάντα με την αγωνιστική εικόνα που βγάζει στα τελευταία του παιχνίδια βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και παίζει και αυτός μια κατηγορία.

Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Βαζάκας δεν το έκρυψε ότι τον αφήνει ικανοποιημένο ο βαθμός της ισοπαλίας. «Ένας βαθμός απέναντι σε μια ομάδα όμως η ΒΕΡΟΙΑ δεν μπορώ να πω ότι αποτελεί αποτυχία, υποστήριξε. Ασφαλώς και θα είμασταν πιο χαρούμενοι αν είχαμε κερδίσει, κάτι που αν συνέβαινε θα είχαμε εξασφαλίσει και την παραμονή μας στην κατηγορία, υποστήριξε.

Από κει και πέρα ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, αφού έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του και της διοίκησης, που κατάφεραν να αντισταθούν στον «πετροπόλεμο» που δέχθηκαν όλο αυτό το διάστημα και να αντιδράσουν σωστά κατέληξε ότι νιώθει περήφανος για τους παίκτες του.

Όσον αφορα τον προπονητή του Ασπρόπυργου Γιώργο Βαζάκα επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ πίεσε, δίχως όμως όπως υποστήριξε να δημιουργήσει ξεκάθαρες ευκαιρίες. Αντίθετα είπε εμείς είμασταν αυτοί που εκμεταλλευτήκαμε μία από τις αντεπιθέσεις που βγάλαμε, για να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να προηγηθούμε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Όμως όπως συνέβη και στο Α' ημίχρονο η ΒΕΡΟΙΑ αντέδρασε γρήγορα και ξαναέφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το ότι δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα που πήραμε δύο φορές, είναι ίσως και το μοναδικό αρνητικό σημείο στην σημερινή απόδοση της ομάδας μας, κατέληξε.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τις δηλώσεις των δύο προπονητών στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

KΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Οι παίκτες μας έδωσαν και την ψυχή τους στο παιχνίδι».

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολο έργο καθώς απέναντι μας βρίσκονταν μια ομάδα που διανύει περίοδο φόρμας. Δουλέψαμε ολόκληρη την εβδομάδα πάνω στο σημερινό παιχνίδι με στόχο αρχικά να εξουδετερώσουμε το δυνατό σημείο του αντιπάλου που είναι η κόντρα επίθεση.

Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ, όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε και να ισοφαρίσουμε σχετικά γρήγορα. Στο δεύτερο μέρος ελέγχαμε απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα δεχθήκαμε ένα δεύτερο τέρμα και βρεθήκαμε να κυνηγάμε και πάλι το αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές μας με ψυχικά αποθέματα και ορθολογικό ποδόσφαιρο κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά, ενώ συνεχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι, αναζητώντας και ένα τρίτο τέρμα που θα μας έδινε την νίκη, ενώ παράλληλα φροντίσαμε να μην παρασυρθούμε και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού όπως ήδη ανέφερα γνωρίζαμε ότι ο Ασπρόπυργος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι ποδοσφαιριστές μας κατέθεσαν και την ψυχή τους ακόμη για να πάρουνε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν το καταφέρανε, όμως έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τις απώλειες που είχαμε τις αγωνιστικές που απομένουν και να διορθώσουμε τα όποια αρνητικά εντοπίσαμε στην ομάδα, όπως η αμυντική λειτουργία που σίγουρα χρειάζεται βελτίωση.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου και της διοίκησης, που κατάφεραν να μείνουν μακριά από το ζοφερό κλίμα που είχε δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα, καθώς όλοι μας «πετροβολούσαν» μετά τα δύο ατυχή αποτελέσματα.

Το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ομάδες δυνατές, αξιόλογους παίκτες και καλούς προπονητές. Κανένα παιχνίδι δεν θεωρείται εύκολο και ειδικά ο σημερινός αντίπαλος μας που ενισχύθηκε μάλιστα σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ: «Δεν θεωρώ αποτυχία τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΒΕΡΟΙΑ»

«Για μας το παιχνίδι με την ΒΕΡΟΙΑ ήταν πολύ σημαντικό, αφού αν το κερδίζαμε θα είχαμε εξασφαλίσει σε σημαντικό βαθμό την σωτηρία της ομάδας μας. Από την άλλη γνωρίζαμε και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα που ήταν μεγάλος. Η ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει μια αξιόλογη ομάδα, με πολύ ποιότητα και σίγουρα είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της κατηγορίας.

Θεωρώ ότι οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και δώσανε και την ψυχή τους στο παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος είμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα πολύ όμορφο τέρμα και γενικά είμασταν πιο επικίνδυνοι από την αντίπαλό μας.

Βέβαια η απάντηση της αντιπάλου μας στο γκολ που πετύχαμε ήταν άμεση και η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μας πίεσε ψηλά και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Έβγαλε προσπάθειες και από τις δύο πλευρές τις οποίες όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, αφού η άμυνα μας ανταποκρίνονταν σωστά και οι παίκτες μου κατά κανόνα κέρδιζαν τις προσωπικές μονομαχίες. Ετσι έμεινε μόνο στις εντυπώσεις. Αντίθετα εμείς καταφέραμε να σκοράρουμε για δεύτερη φορά και να πάρουμε και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Όμως και πάλι η αντίδραση των παικτών της αντιπάλου μας ήταν άμεση και γρήγορη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ήταν ίσως το μοναδικό μελανό σημείο στην σημερινή εικόνα της ομάδας μας. Δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ που πήρε δύο φορές.

Βέβαια ένας βαθμός απέναντι σε μια ομάδα σαν η ΒΕΡΟΙΑ θεωρώ ότι δεν είναι αποτυχία. Ασφαλώς και θα είμασταν πιο χαρούμενοι αν κερδίζαμε.

Συγχαρητήρια στη ΒΕΡΟΙΑ για τον τρόπο που αγωνίζεται. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έναν ανερχόμενο προπονητή και της εύχομαι ολόψυχα να αλλάξει κατηγορία».


Βαζάκας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής