breaking news Νέο

Με εκθέτες από την Ημαθία συναντήθηκε στην AGROTICA η Φρόσω Καρασαρλίδου

  • Με εκθέτες από την Ημαθία συναντήθηκε στην AGROTICA η Φρόσω Καρασαρλίδου
  • Με εκθέτες από την Ημαθία συναντήθηκε στην AGROTICA η Φρόσω Καρασαρλίδου

Παρούσα και φέτος, στην 28η AGROTICA, η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Φρόσω Καρασαρλίδου, επισκέφθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, εκθεσιακούς χώρους  ημαθιώτικων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, καθώς και παραγωγούς φυτών,  συναντήθηκε  με αγρότες και ενημερώθηκε για τη δυναμική παρουσία τους στη Έκθεση, στο πλαίσιο της εξωστρεφούς αντίληψης που διέπει πλέον αρκετές επιχειρήσεις του Νομού, οι οποίες  ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και τα υψηλά στάνταρ της παγκόσμιας Αγοράς.  

Η κα Καραλαρλίδου, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκε τα  εκθεσιακά περίπτερα των VITRO HELLAS S.A., Φυτώρια Μίλης (Μονόσπιτα), Φυτώριο Αμπέλου Ταραλάς (Αγ. Βαρβάρα), ΚΑΡΒΕΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., κ.α. και συνομίλησε με τους υπεύθυνους.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η βουλευτής της Ημαθίας συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην  Ημερίδα για την Αειφόρο Ανάπτυξη και την Αγροτική Πολιτική, που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα Ημαθίας. Στο χαιρετισμό της η κα Καρασαρλίδου τόνισε τον πολλαπλό ρόλο του σημερινού αγρότη, που λειτουργεί και ως εργάτης και ως επιχειρηματίας και για το λόγο αυτό είναι αναγκαία η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτισή του, σε τεχνογνωσία και καινοτόμες ιδέες που  μπορούν να δώσουν προοπτικές οικονομικής ανάτασης στη χώρα και στην αγροτική Ημαθία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής