breaking news Νέο

Ημερίδα διαβούλευσης για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027 στην 28η AGROTICA

  • Ημερίδα διαβούλευσης για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027 στην 28η AGROTICA
  • Ημερίδα διαβούλευσης για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027 στην 28η AGROTICA
  • Ημερίδα διαβούλευσης για την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027 στην 28η AGROTICA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στην 28η AGROTICA, στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027». Η ημερίδα αυτή εντάσσεται στο συνολικότερο προγραμματισμό ημερίδων διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του ΠΑΑ, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με όλους τους παραγωγικούς φορείς και συντελεστές του πρωτογενή τομέα για την προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ, για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, στόχος των ημερίδων αυτών είναι να διαμορφωθεί, μέσα από μια εκτεταμένη διαδικασία διαβούλευσης, σταδιακά και έως την οριστική υποβολή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μια κοινή αντίληψη για τον προσανατολισμό και τις εθνικές προτεραιότητες και επιδιώξεις, τις στρατηγικές επιλογές και προκλήσεις για την Ελληνική Γεωργία και τις αγροτικές περιοχές της χώρας.

Μετά τις εισηγήσεις του κ. Τ. Χανιώτη, Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Γεωργίας & Αγροτικής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του κου Σ. Κλωνάρη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεξήχθη ηλεκτρονική διαδικασία διαβούλευσης μέσω ερωτηματολογίου και καταγραφή της άποψης των συμμετεχόντων.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό οι Υφυπουργοί κα Φ. Αραμπατζή και κ. Κ. Σκρέκας.

Οι παρουσιάσεις της εκδήλωσης έχουν αναρτηθεί στους ιστοτόπους του ΠΑΑ www.minagric.gr  και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου του ΠΑΑ www.ead.gr


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής