breaking news Νέο

Φίλιππος: Στροφή σε Ερμογένη Ξάνθης

Φίλιππος: Στροφή σε Ερμογένη Ξάνθης

Ο Φίλιππος Βέροιας φάνηκε συνεπής με τη νίκη στη συνάντηση (και) με την (δεύτερη βαθμολογικά) ομάδα της Κομοτηνής, το περασμένο Σάββατο, στο “Δημήτριος Βικέλας”, με το... αγαπημένο του σκορ 3-0, παίρνοντας τουτέστιν μια “καθαρή” νίκη.

Με την οποία αισίως έκανε το “13 στα 13” και συνεχίζει ακάθεκτος στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Ανδρών στον όμιλο του, με τελικό στόχο την κατάκτηση της “πρωτιάς” (που έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, βέβαια, δεν χάνεται με τίποτα, ακόμα και μπαίνοντας στην μαθηματική λογική!). Πάντως ο Σωκράτης Τζιουμάκας δεν δείχνει να... παρασύρεται επουδενί λόγο για το ότι η ομάδα του έχει αποσπαστεί από την Κομοτηνή κατά 11 βαθμούς (!) και προβάλλει ως σίγουρη πρωταθλήτρια στον όμιλο του βορρά της κατηγορίας, αφού - όπως επισημαίνει στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” - «βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια τα οποία και θέλουμε να κερδίζουμε, στην προσπαθεια μας να έχουμε συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμους στο τέλος του πρωταθλήματος».

Κινούμενος πάνω σ’ αυτό το πνεύμα, ο τεχνικός του Φιλίππου έχει στρέψει την προσοχή των παικτών του στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ερμογένη Ξάνθης στο “άντρο” του τελευταίου, ξεκινώντας το έργο της προετοιμασίας των με καθημερινές προπονησεις μέσα στην εβδομάδα στο “Κατσάνειο” της Θεσσαλονίκης, ενω για σήμερα το ραντεβού - όπως είναι καθιερωμένο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο - έχει δοθεί στο “Δημήτριος Βικέλας”, στις 6μ.μ., για τη τελευταία προπόνηση, πριν τον αγώνα του Σαββάτου, που θα δοθεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής (παιχνίδι θυμίζουμε που στον πρώτο γύρο ο Φίλιππος είχε στεφθεί νικητής με 3-0).

 

Χωρίς προβλήματα

Αγωνιστικά προβλήματα (εκτός του Κώστα Τσιάρα) δεν υπάρχουν, πλην όμως καραδοκεί ο κίνδυνος οι παίκτες να πέσουν “θύματα” της εποχικής γρίπης και των ιώσεων που είναι σε έξαρση. Μέχρι τούδε πάντως οι παίκτες βγάζουν... άμυνα απέναντι σε ιούς και ιώσεις και δύναται να στέκονται “όρθιοι” και φυσικά παρόντες στις προπονήσεις.

 

Επιμέλεια: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής