breaking news Νέο

Αναγέννηση Καρδίτσας εν όψει! Με τους Αετούς Βέροιας να έχουν υψηλό αγωνιστικό και βαθμολογικό κίνητρο

Αναγέννηση  Καρδίτσας εν όψει! Με τους Αετούς Βέροιας να έχουν υψηλό αγωνιστικό και  βαθμολογικό κίνητρο

Μπροστά σ΄ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον βρίσκονται οι Αετοί Βέροιας την Κυριακή, επιστρέφοντας και πάλι στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής/3ος όμιλος, μετά το υποχρεωτικό ρεπό που υπηρξε την προηγούμενη αγωνιστική. Οι “Μελανόλευκοι” του Μάριου Γεωργιάδη έρχονται αντιμέτωποι της Αναγέννησης Καρδίτσας, που εκφράζει μία μεγαλύτερη δυναμική και που αποτυπώνεται από την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποιο μία νίκη απο πλευράς μας, θα μας τονώσει την ψυχολογία αλλα συγχρόνως θα μας προσφέρει ένα δίποντο - χρυσάφι, με το οποιο και θα πάρουμε... κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί, σε σχέση με τον πρωταρχικό μας στόχο για παραμονή στην κατηγορια και ως νεοφώτιστοι που είμαστε σ’ αυτήν» τόνισε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Μάριος Γεωργιάδης, ο οποιος ακόμα δεν έκρυψε μεν το ότι «δεν έχουμε φθάσει στο επιθυμητό σημείο  που επιζητούμε πάνω στην επιθετική και αμυντική τακτική μας», αλλά με τον ίδιο να επισημαίνει συνάμα πως «υπάρχει καλη διάθεση και πίστη στους παίκτες της ομάδας».

Μάλιστα, δε, ο ικανός Βεροιώτης προπονητής εξέφρασε και την ικανοποίησή του βλέποντας ότι «οι προπονήσεις μέσα σ’ αυτήν την εβδομαδα είχαν πολύ καλό ρυθμό και το πολύ σημαντικό επιπλέον είναι οτι δεν έχουμε να σκεφθούμε την ύπαρξη αγωνιστικών προβλημάτων».

Τέλος, ξέχωρα από το πόσο σημαντική καθίσταται μια νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας την Κυριακή στο “Δημήτριος Βικέλας” - στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής - ο Μάριος Γεωργιάδης είναι αποφασισμένος να δουλεψει σε φουλ ρυθμούς με τους παίκτες του τις επόμενες ημέρες με την διακοπή του πρωταθλήματος που μεσολαβεί.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής