breaking news Νέο

Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 είναι μια άλλη ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 είναι μια άλλη ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με την παλιά ΠΑΕ

Δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα την διοίκηση της ΒΕΡΟΙΑΣ η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να της φορτώσουν χρέη που δεν την αναλογούν.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ που φόρτωσαν με χρέη και στην συνέχεια εγκατάλειψαν, ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι τοποτηρητές που τον αντικατέστησαν το τελευταίο διάστημα, όταν αυτός αποφάσισε να ασχοληθεί και επίσημα με τον Άρη.

Η σημερινή ΠΑΕ έχει διαφορετικό όνομα, άλλα χρώματα, δεν έχει το ίδιο σήμα και κυρίως δεν προέρχεται από τον ΓΑΣ «ΒΕΡΟΙΑ», ο οποίος εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο είναι ανενεργός.

Το μόνο κοινό σημείο των δύο ΠΑΕ, αυτής που φόρτωσε με χρέη και στην συνέχεια εγκατέλειψε ο Θόδωρος Καρυπίδης και της σημερινής, είναι η πόλη Βέροια την οποία εκπροσωπούν και οι δύο.

Η FIFA δεν αναγνωρίζει την αλλαγή του ΑΦΜ και συνεχίζει να θεωρεί τις σημερινές ομάδες που άλλαξαν το ΑΦΜ, διατήρησαν όμως όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της προηγούμενης ΠΑΕ συνέχεια των παλιών, με ότι συνεπάγεται για τυχόν οφειλές που μπορεί να υπάρχουν.

Η ΠΑΕ Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ όμως δεν άλλαξε ΑΦΜ, αλλά αποτελεί μια τελείως διαφορετική ομάδα από την προηγούμενη.

Εξ' άλλου αυτό το μπέρδεμα ήθελε να αποφύγει η διοίκησή της όταν αποφάσιζε να μην ενεργοποιήσει τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, όπως έκαναν ο Άρης, που επίσης έχει πρόβλημα, η ΑΕΚ δύο φορές, και άλλες ΠΑΕ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ δεν κράτησε τα χρώματα της προηγούμενης ΠΑΕ, ούτε φυσικά το παλιό σήμα. Η σημερινή ΒΕΡΟΙΑ είναι τελείως διαφορετικός οργανισμός και γι' αυτό υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, για να μην πούμε βεβαιότητα ότι τελικά θα δικαιωθεί όταν προσκομίσει τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

 

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΕ

Βέβαια δεν είναι μόνο η «ΠΑΕ ΝΠΣ  ΒΕΡΟΙΑ 2019» που αντιμετωπίζει αυτού του είδους το πρόβλημα. Στην ΠΑΕ Αρης έχουν απαγορευθεί οι μεταγραφές, ενώ και ο Ασπρόπυργος επίσης αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα και φρόντισε να το λύσει.

Μάλιστα ο Γιάννης Μελετίδης διοικητικός παράγοντας του Ασπροπύργου, είχε προβλέψει πριν δύο μήνες, όταν κλήθηκε η ομάδα του να πληρώσει ένα χρέος που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη ΠΑΕ το ΑΦΜ της οποία είχαν αλλάξει για να λειτουργήσουν νέα , ότι πολύ σύντομα οι μισές ΠΑΕ της Football League θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα, αφού όλες λίγο πολύ έχουν υποβιβαστεί λόγω χρεών και επανιδρύθηκαν.

Ο Γιάννης Μελετίδης συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

«Το ποσό που κληθήκαμε να πληρώσουμε έφθανε συνολικά τις 30.000 ευρώ με καταγγελία να έχει γίνει από τον παλιό ποδοσφαιριστή του Ασπροπύργου Φερνάντο Μπραντάν που είχε αποκτηθεί το 2009. Εμείς βέβαια δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Η ομάδα μας έχει αλλάξει ΑΦΜ και έχει ελαφρώς διαφοροποιήσει και το σήμα της. Μιλάμε δηλαδή, οικονομικά για μια διαφορετική ΠΑΕ. Παραταύτα στην αλληλογραφία που είχαμε με την FIFA, από τον περασμένο Οκτώβριο μας ανέφεραν ότι μας θεωρούν συνέχεια της παλιάς ομάδας.

Το χρέος το ξοφλήσαμε και ήδη περιμένουμε να γίνει άμεσα η άρση της απαγόρεσυης των μεταγραφών».

Ότι ακριβώς δηλαδή συμβαίνει και με τον Άρη, όχι όμως με τη ΒΕΡΟΙΑ η περίπτωση της οποίας είναι τελείως διαφορετική αφού η σημερινή εκτός από διαφορετικό σήμα, διαφορετικά χρώματα και διαφορετικό ΑΦΜ, δεν προέρχεται και από το ίδιο ερασιτεχνικό σωματείο, δηλαδή τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής