breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 και η ΗΜΕΡΗΣΙΑ βαδίζει στο 23ο έτος της κυκλοφορίας της. Η Βέροια, ένα χρόνο μετά τη συγκλονιστική εξαφάνιση του Άλεξ συγκεντρώνεται στην πλατεία δημαρχείου με κεντρικό σύνθημα «όχι άλλα παιδιά χαμένα». 

 

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας «Η "μάνα κουράγιο" Νατέλα. Περιμένω να δοθεί ένα τέλος"» σε μια τραγική υπόθεση, που ακόμη αποτελεί όνειδος για την πόλη, αφού ο Άλεξ δεν βρέθηκε ποτέ.

 

Στη δεύτερη σελίδα, στη στήλη «χαρτί και καλαμάρι» διαβάζουμε : «Θερίζουν οι ιώσεις. Μια από τις συνέπειες των κλιματικών αλλαγών και του "τρελού καιρού", τουλάχιστον φέτος, είναι η έξαρση των ιώσεων, που δεν λέει να κοπάσει...» 

 

Διαχρονικά «τρελός» ο καιρός, όπως και οι ιώσεις, αλλά και η αγωνία του κόσμου για το, εκάστοτε, εμβόλιο για ένα ιό ή στέλεχος της γρίπης.

 

Διαβάζουμε στη σελίδα 5 «Ο περιφερειάρχης σήμερα στη Βέροια. Θα εξεταστεί η πορεία του οδικού έργου Πατρίδα-Νάουσα». Το ρεπορτάζ για την έλευση του γ,γ. της ΠΚΜ Γιώργου Τσιότρα, που ήρθε στην Ημαθία, για να εξετάσει την πορεία του έργου, με προϋπολογισμό 25 εκ. ευρώ.

 

Δεκατρία χρόνια μετά, το έργο βαλτώνει!

 

Στα αθλητικά μας κυριαρχεί μια μεγάλη απώλεια, αυτή του Αλέκου Παπαδόπουλου, του δημιουργού της ομάδας-μοντέλου της Νάουσας, την οποία ανέβασε στην Α΄ Εθνική. Ο Αλέκος φεύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών.

 

«Πονάει στην άμυνα η Βέροια. Δεν παίζει ο Κίνγκ. Ερωτηματικό ο Μικές», η αναφορά του ρεπορτάζ από το Νίκο Καμπούρη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής