breaking news Νέο

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!

  • Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!
  • Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!
  • Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!
  • Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!
  • Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!
  • Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ : Το τραπέζι της επιβράβευσης!

Η αναδιοργάνωση που επήλθε στον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με την έλευση του - τρίτου στη σειρά μεσούσης της περιόδου - προπονητή Τάκη Τσακαλίδη, γνώστη του σύγχρονου ποδοσφαίρου, λάτρη της οργάνωσης και ατέγκτο σε θέματα πειθαρχίας, βάζει τον “κυανόλευκο” σύλλογο πλεον σε νέες - και σαφώς πιο στέρεες - βάσεις, με απώτερο σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας που - κατά βάση - θα την χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας των παικτών της που σε συνδυασμό με την προσθήκη κάποιων παικτών με ποιοτικά χαρακτηριστικά θα κατασθεί πρωταγωνίστρια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗ, με βλέψεις στο εγγύς μέλλον την παρουσία της στην Γ’ Εθνική!

Ο νέος άνεμος δημιουργίας που πνέει πλεον στον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας εδώ και 1,5 μήνα περίπου, ο οποίος σε αγωνιστικό επίπεδο έχει να επιδείξει 5 νίκες στις τελευταίες ισάριθμες αγωνιστικές με τις οποίες και είναι “μέσα στο παιχνίδι” της εισόδου του στα play off off, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στις τάξεις του “κυανόλευκου” συλλόγου.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που ο πρόεδρος Ανδρέας Καλαϊτζίδης δίχως να φείδεται χρημάτων (όπως άλλωστε ξεκίνησε και συνεχίζει να πράττει αναλαμβάνοντας τα ηνια του συλλόγου) προσπαθεί νυχθημερόν να προσφέρει ότι μπορεί στον αγαπημένο σύλλογο της γενέτειράς του.

Στον σύλλογο που τον πήρε από... το πουθενά και τον έφερε στην... λάμψη της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, με την προσδοκία η παρουσία του να ξεπεράσει τα σύνορα του νομού!

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Αγίας Μαρίνας, σε μιά προσπάθεια επιβράβευσης της μέχρι τουδε πορείας της ομάδας, αλλά και παραμονές του πολύ σημαντικού αγώνα με το Ροδοχώρι, παρέθεσε γεύμα την Πέμπτη το απόγευμα σε οικογενειακή ταβέρνα του Μακροχωρίου σε παίκτες, προπονητικό τιμ και σε συνεργάτες του, παρόντων του Αντιδημάρχου Τεχνικών Δ. Βέροιας Αλέξανδρου Τσαχουρίδη, του προέδρου της ΚΕΠΑ Θεόφιλου Κορωνά (που έλκει την καταγωγή του από την Αγία Μαρίνα) και της προέδρου της Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας Σοφίας Παππά.

 

«Αν μας έρθει στα πλεϊ οφ,

θα κυνηγήσουμε την πρωτιά»

«Το τραπέζι αυτό, όπως κι άλλα που θα ακολουθήσουν, είναι μία επιβράβευση από πλευράς μου όλων των ανθρώπων που προσπαθούν για τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας να έχει αυτή την πορεία. Έχουμε την δεύτερη καλύτερη επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και μπροστά μας δυο παιχνίδια κομβικής σημασίας θα τα χαρακτήριζα με Ροδοχώρι κακ Πλατύ. Αυτή τη στιγμή είμαστε “μέσα” στον στόχο μας, πλην όμως η προσπάθειά μας πρέπει να είναι αδιάκοπη, μέχρι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πλεον, η ομάδα μας έχει ανανεωθεί πλήρως και έχει πέσει το όριο ηλικίας των παικτών, έπειτα από την εκκαθάριση που υπήρξε στο ρόστερ - παρελθόν οι Έξαρχος, Αργυρίου, Λαμπριανίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σακελλάρης, Τηλκερίδης» ανέφερε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ο οποίος ακόμα έθεσε πως «σε περίπτωση που παίξουμε στα πλεϊ οφ και θα είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την πρωτιά, τότε θα το κυνηγήσουμε!», ενω έδωσε και την “είδηση” για τη δημιουργία ομαδας γυναικών!

Τέλος, ο 14χρονος ταλαντούχος αριστερός χαφ Λέκκα Αντώνης μιλώντας για την φετινή πορεία του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, δήλωσε: «Πάμε φέτος πολύ καλα. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι καλό και θέλουμε να βαδισουμε έτσι μέχρι το τέλος.

Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και πιστεύω με την παρουσία του κ. Τσακαλίδη να εξελιχθώ και να αναδειχθώ σαν παίκτης».

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής