breaking news Νέο

Μικρά με ενδιαφέρον από το Δ.Σ. Βέροιας

Μικρά με ενδιαφέρον από το Δ.Σ. Βέροιας

Πέρα από τα όσα αναφέρθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (Τετάρτη) και καλύφθηκαν σ΄ ένα μεγάλο βαθμό με ρεπορτάζ της εφημερίδας μας στο φύλλο της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου, φρόνιμο είναι να δούμε και κάποια ακόμα ερωταπαντήματα που υπήρξαν.

• Ο Δημήτρης Τσανακτσίδης (από την παράταξη "Δικαίωμα για νέα Βέροια") ρώτησε για την ενημέρωση του Δήμου και την ετοιμότητα του για τον κορονοϊο, με την Αντιδήμαρχο Συρμούλα Τζήμα - Τόπη να απαντά πως «ο Δήμος ακολουθεί τις υποδείξεις του ΚΕΕΛΠΝΟ».

• Σε άλλο ερώτημα που ετέθη από το Δημήτρη Τσανακτσίδη αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσουν να λειτουργούν οι απαγορευτικές μπάρες στον εμπορικό πεζόδρομο, στην απάντηση του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών κ. Τσαχουρίδης ανέφερε πως σύντομα θα περάσει το θέμα από την Επιτροπή και θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση.

• Ο Γιώργος Μελιόπουλος (επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης") από την άλλη, κάλεσε την κυβέρνηση να καταργήσει το νομοσχέδιο παραχώρησης αρμοδιοτήτων πολιτικής προστασίας στους Δήμους, ζητώντας από τους πυροσβέστες να παλέψουν γι' αυτό και συνάμα ρώτησε εάν προβλέπονται προσλήψεις στις αθλητικές δομές του Δήμου, όπως και το εάν δίνονται κονδύλια για τη συντήρηση στολών και οργάνων της Φιλαρμονικής. Επ’ αυτού στην απάντηση του ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς ανέφερε ότι έχει προβλεφθεί το ποσό των 1000 ευρώ για τα όργανα, 3000 ευρώ για αγορές στολών και 2000 ευρώ για λοιπό εξοπλισμό.

Στο θέμα των κάδων αδρανών υλικών και μπαζών από ανακαινίσεις αναφέρθηκε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης, εκφράζοντας και το ερώτημα για το κατά πόσο επιβλέπει την κατάσταση η Δημοτική Αστυνομία και πως γίνεται γενικώς η διαχείριση αυτών των υλικών. «Προσπαθούμε να κρατάμε καθαρούς τους δημοτικούς χώρους και ενημερώνουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες και τη Δημοτική Αστυνομία όταν παρατηρούμε τέτοιες περιπτώσεις» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ανακύκλωσης Βασίλης Παπαδόπουλος στην απάντησή του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής