breaking news Νέο

Κ.Βοργιαζίδης : «Αστειότητες οι αναφορές Καμπούρη για αλισβερίσι στην παραχώρηση του αρχοντικού Σαράφογλου στο Λύκειο Ελληνίδων»

  • Κ.Βοργιαζίδης : «Αστειότητες οι αναφορές Καμπούρη για αλισβερίσι στην παραχώρηση του αρχοντικού Σαράφογλου στο Λύκειο Ελληνίδων»
  • Κ.Βοργιαζίδης : «Αστειότητες οι αναφορές Καμπούρη για αλισβερίσι στην παραχώρηση του αρχοντικού Σαράφογλου στο Λύκειο Ελληνίδων»

Αστειότητες χαρακτήρισε τις αναφορές του, σε σχετική του επιστολή, του πρώην διευθυντή της ΚΕΠΑ, Γιάννη Καμπούρη, στο ότι υπήρξε αλισβερίσι για την παραχώρηση του αρχοντικού Σαράφογλου στο Λύκειο των Ελληνίδων, ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, στην εκπομπή ΑΝΑ...κρίσεις της διαδικτυακής τηλεόρασης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, το μεσημέρι της Παρασκευής 7ης Φεβρουαρίου.

«Τιμώ το Γιάννη Καμπούρη, έχει προσφέρει πολλά στον πολιτισμό, έφτασαν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, την ΚΕΠΑ πολύ ψηλά. Είναι όμως αστειότητες τα όσα αναφέρει για αλισβερίσι και ότι μπήκε ο Τσαχουρίδης υποψήφιος μαζί μου, για να δοθεί το αρχοντικό Σαράφογλου στο Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας. Προσβάλλει τη νοημοσύνη μας. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να ερημώνει το κτίριο. Θέλουμε να ζωντανέψει. Από το 2011 μου το ζητούσε το Λύκειο Ελληνίδων. Χρειάζονται χέρια, για να αξιοποιηθεί», είπε ο δήμαρχος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής