breaking news Νέο

Βγάζει γούστα ο Ζαφειράκης!

Βγάζει γούστα ο Ζαφειράκης!

Τίποτα, τίποτα, δεν τον σταματά! Ο Ζαφειράκης συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α2 Ανδρών, επικρατώντας 30-22 του ΓΑΣ Κιλκίς, στο ματς που δόθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό της Νάουσας και εντασσόταν στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Χρήστου Δεληχρήστου ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους, του οποίου, αφου προηγήθηκαν με 16-12 στο ημίχρονο, στην επανάληψη παρουσιάστηκαν ακομα καλύτεροι και πήραν τη νίκη με 30-22 στο τέλος μέσα σε μια αποθέωση.

• Προσθήκη - βιτρίνα τοποθέτησαν με πρωτοβουλία τους οι παλαίμαχοι του συλλόγου στον χώρο του κυλικείου στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας, κίνηση που απέσπασε τα θετικά σχόλια των φιλάθλων.

Δεκάλεπτα:  7-5, 14-10, 16-12 (ημιχ.), 21-14, 26-18, 30-22

Δαιτητές: Πήτας-Τέμης

 

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Χρήστος Δεληχρήστος): Μπουμπουλέντρας, Δεληχρήστος, Χατζηγεωργίου 7, Μπιλιούρης 1, Λένος, Διδασκάλου 2, Εμμανουηλίδης 1, Τζουβάρας, Πετρίδης 3, Κρέσης, Χατζηαγαπίου 1, Οικονόμου 3, Ατσίμοβιτς 5, Βλάχος 5, Κουρουμλίδης 2, Τσαγκέρας.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Χάρης Δενδράκης): Γρηγοριάδης, Τοκατζόγλου 4, Πετρίδης, Φαχουρίδης Σ. 2, Βαφειάδης, Βιολιτζής, Μαυρόπουλος Α. 4, Σακαλής, Μανουσαρίδης, Μαυρόπουλος Χ. 3, Χοτζούδης, Φαχουρίδης Π. 3, Ιλερής 5, Φαχουρίδης Α. 1, Φυτανίδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής