breaking news Νέο

Γ' Εθνική : Τρίκαλα – Γιαννιτσά 0-0, Εδεσσαϊκός – Αγκαθιά 0-0, πολύτιμες ισοπαλίες

Γ' Εθνική : Τρίκαλα – Γιαννιτσά 0-0, Εδεσσαϊκός – Αγκαθιά 0-0, πολύτιμες ισοπαλίες

Από ένα βαθμό πήραν οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Γ' Εθνική, ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που αντιμετώπισε στο γήπεδό του την Αναγέννηση Γιαννιτσών που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και η Νίκη Αγκαθιάς που έπαιξε εκτός έδρας με τον Εδεσσαϊκό που παίζει την παραμονή του στην κατηγορία και καίγεται για τους βαθμούς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια στην έδρα της Νέας Καλλικράτειας είχαμε την μεγάλη έκπληξη με την τοπικη ομάδα να χάνει με 0-2 από την Φλώρινα που μετά την νίκη της αυτή αναπτέρωσε τις ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα θεωρούνται φυσιολογικά.

Να δούμε με περισσότερες λεπτομέρειες τα παιχνίδια των δύο εκπροσώπων της Ημαθίας στην Γ' Εθνική.

 

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 0-0

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του (για διάφορους λόγους ο προπονητής των Τρικάλων δεν είχε στην διάθεσή του τους Φουρτζίου, Πίκο, Πεϊκο, Τσιρίδη), ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στάθηκε με αξιώσεις απέναντι σε μια ιστορική ομάδα την Αναγέννηση Γιαννιτσών που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι αν οι παίκτες του ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να πάρουν και την νίκη καθώς δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ δίχως όμως να τις αξιοποιήσουν όπως στο 60' με τον Λίτσι που σημάδεψε με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βλάχου το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, ενώ στο 16' ο διαιτητής αρνήθηκε την εσχάτη των ποινών όταν η μπάλα, βρήκε το χέρι μέσα στην περιοχή της ομάδας του ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης.

Βέβαια ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να πάρει αυτή τους τρεις βαθμούς της νίκης είχε και η Αναγέννηση, δίχως και αυτή να καταφέρει να τις αξιοποιήσει. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα τον διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Σωτηράκης (60' Κιρκιλιανίδης), Μπαντής, Αβραμόπουλος, Παρσόπουλος (90' Ματράκας), Ντος Σάντος, Χαλβατζής (75' Αναδολού), Λίτσι.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Τόλιος, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Τόσιος, Ξανθόπουλος, Μουρίκι, Χατζής, Σούκιας (87' Ταουσάνης), Καπρέτσος, Στεφανίδης, Ευθυμιάδης (82' Συμεωνίδης).

 

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΓΚΑΘΙΑ 0-0

Παλικαρίσσια ισοπαλία πήρε εκτός έδρας η Νίκη Αγκαθιάς με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό που επίσης χρειάζονταν βαθμούς αφού δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα της Αγκαθιάς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο δημιούργησε δύο καλές στιγμές να πετύχει γκολ και να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στη συνέχεια ο Εδεσσαϊκός ισορρόπησε με το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο να είναι αμφίρροπο και τους δυο αντιπάλους να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες να πετύχουν γκολ δίχως τελικά να το καταφέρουν.

Στην επανάληψη η ομάδα της Αγκαθιάς έδειξε σημάδια κόπωσης με αποτέλεσμα να πιέσουν οι γηπεδούχοι και να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία των αντιπάλων τους. Όμως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ημαθίας άντεξαν και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους δύο αντιπάλους ισόπαλους δίχως γκολ με την Νίκη Αγκαθιάς να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βασιλειάδης, Κασαπίδης (32' Μαυρόπουλος), Κιόρτσης, Πούπης, Αβραμίδης, Πασσαλής, Καρατζάογλου, Τούφας, Παπουτσίδης (46' Μανιός), Τσολακίδης (81' Μυλωνάς), Καραδήμος (58' Μεταξάς).

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιώτας, Πανταζής, Τσιότρας, Τσιούχας, Ράδης, Μούδιος (84' Ευθυμίου), Γουνόπουλος, Ρανδζής, Μπατσαράς, Ανδριόπουλος, Λαμπίρης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής