breaking news Νέο

Football League : Νέο στραβοπάτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Football League : Νέο στραβοπάτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Νέο στραβοπάτημα της ΒΕΡΟΙΑΣ που έχασε από το Αιγάλεω με 1-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τον στόχο της, που ποτέ δεν έχει κρύψει είναι η άνοδός της στην Super League2.

Βέβαια υπάρχει χρόνος ακόμη και πιθανόν να της δοθεί και άλλη ευκαιρία να καλύψει την διαφορά που την χωρίζει από την δεύτερη τουλάχιστον προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όμως, όπως να το κάνουμε από την περασμένη Κυριακή και μετά την ήττα από το Αιγάλεω δεν κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της, αφού ακόμη και να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν δεν της αρκούν και θα πρέπει κάποιος να κάνει ζημιά στον Ιωνικό που βρίσκεται στην δεύτερη θέση για να καλύψει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών.

Η ΒΕΡΟΙΑ από τους 12 βαθμούς που έδιναν τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πήρε μόλις δύο (δύο ισοπαλίες με την Τρίγλια 0-0 και τον Ασπρόπυργο 2-2) και αυτό σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο θα περίμεναν οι άνθρωποί της.

 

ΚΑΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Την Κυριακή το απόγευμα με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου στην αποστολή και απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία του αποτελέσματα δεν τρόμαζαν, τουλάχιστον μια ομάδα όπως τη ΒΕΡΟΙΑ, φανέρωσε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο γήπεδο. Ένα κακό στο πρώτο 45λεπτο, ενώ στην επανάληψη βελτιώθηκε, όμως σε εκείνο ακριβώς το διάστημα και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού δέχθηκε το γκολ με το οποίο έχασε τον αγώνα.

Η ΒΕΡΟΙΑ βέβαια ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο, που όπως αναφέρθηκε ήταν κακή, είχε την κατοχή της μπάλας, έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού όμως μέχρι εκεί, αφού οι παίκτες της δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική διάταξη της γηπεδούχου ομάδας με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία για γκολ.

Αντίθετα το Αιγάλεω στο ίδιο διάστημα, παίζοντας με αντεπιθέσεις απείλησε σε δύο τρεις περιπτώσεις την εστία του Βοσνιάδη με παραβίαση, δίχως βέβαια να τις αξιοποιήσει.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ βελτίωσε την απόδοσή της και έδειχνε πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της. Έτσι στο 50' είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα με τον Πασά να βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα του Αιγάλεω Σικαλιά ύστερα από ωραία μπαλιά του Πέντα όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλό του που απέκρουσε σωρήρια το πλασέ του επιθετικού της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Όσο περνούσε ο χρόνος η ΒΕΡΟΙΑ, που ήθελε τους βαθμούς της νίκης και μόνο αυτούς, ανέβαζε την πίεσή της στην αντίπαλη άμυνα και όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχαινε το γκολ που θα της έδινε την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Στο 60' ο Πόζογλου σούταρε από καλή θέση, η μπάλα όμως βρήκε πόδια αμυντικών του Αιγάλεω και επέστρεψε στον Παυλίδη που επίσης βρίσκονταν σε πλεονεκτικη θέση για γκολ. Αυτός έκανε το πλασέ όμως και πάλι η μπάλα βρήκε σώματα παικτών της γηπεδούχου ομάδας και απομακρύνθηκε.

Στο 75' νέα καλή στιγμή για την ΒΕΡΟΙΑ με τον Βεργώνη αυτή τη φορά να σουτάρει από καλή θέση και τον Σικαλιά με εντυπωσιακή ενέργεια να αποκρούει.

Η τελευταία καλή στιγμή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο παιχνίδι ήρθε στο 75' με τον Παυλίδη να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και την στιγμή που ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ο Στάθης έβαλε την κόντρα με την μπάλα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα χέρια του Σικαλιά.

 

Και ενώ ολόκληρη η ΒΕΡΟΙΑ είχε εγκατασταθεί από το κέντρο μέχρι την περιοχή της εστίας του Αιγάλεω και έψαχνε για γκολ που θα τις έδινε την νίκη, η γηπεδούχος ομάδα σε μια από τις ελάχιστες σ' αυτό το δεύτερο ημίχρονο επισκέψεις της στα αντίπαλα καρέ βγήκε στην αντεπίθεση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσιλιγγίρη τον οποίο έσπευσε να σταματήσει ο Πολύζος. Ο παίκτης του Αιγάλεω έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή από την Ανατολική Αττικη κ. Βλάχο να καταλογίζει πέναλτι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ που αμφισβήτησαν την απόφαση. Το πέναλτι με δύο λεπτά καθυστέρηση, λόγω των διαμαρτυριών των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ εκτέλεσε ο Τσιλιγγίρης και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού έδωσε την νίκη στην γηπεδούχο ομάδα.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε έδειξε δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Κακή στο πρώτο ημίχρονο και σημαντικά βελτιωμένη στην επανάληψη, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει άλλα περιθώρια βελτίωσης. Όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Από τους παίκτες της ξεχώρισαν ο Βεργώνης, ο Πέντα και ο Πασάς, ενώ τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας.

 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Με λάθη η διαιτησία του κ. Βλάχου (Καραθανάσης – Γουρνιάς) το σημαντικότερο από τα οποία ήταν ασφαλώς το πέναλτι που κατελόγισε σε βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ και το οποίο καθόρισε το αποτέλεσμα και που ήταν το λιγότερο ανύπαρκτο (οι Βεροιώτες ζήτησαν επιθετικό φάουλ!!).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (36' λ.τ. Ιωαννίδης), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Γουερέ (70' Μακρυγιάννης), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης (90' Τσαφταρίδης), Τσιλιγκίρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης (83' Κανούλας), Πόζογλου, Πέντα (79' Καραγιάννης), Πασάς.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αιγάλεω – ΒΕΡΟΙΑ        1-0

Ιωνικός – Νίκη Β.   2-0

Τρίκαλα – Ασπρόπυργος        1-0

Διαγόρας – Ιάλυσος       3-1

Θεσπρωτός – Καβάλα    1-0

Ολυμπιακός Β. - Καλαμάτα   2-1

Ιεράπετρα – Τρίγλια       3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        τερ.  βαθ.

  1. Τρίκαλα  24-11       39
  2. Ιωνικός    21-11       34
  3. ΒΕΡΟΙΑ  20-13       30
  4. Ολυμπιακός Β.        27-24       30
  5. Ιεράπετρα       20-17       30
  6. Διαγόρας         23-12       29
  7. Καβάλα   19-11       29
  8. Νίκη Β.   21-17       29
  9. Θεσπρωτός     21-25       21
  10. Αιγάλεω  12-18       21
  11. Ασπρόπυργος  19-27       20
  12. Ιάλυσος   9-23 17
  13. Καλαμάτα       15-25       15
  14. Τρίγλια    13-30       14

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής