breaking news Νέο

Επιτέλους σέντρα στην Football League

Επιτέλους σέντρα στην Football League

Το πρωτάθλημα της Football League ξεκινάει μεθαύριο Σάββατο το απόγευμε με τον αγώνα Αρη - Αιγινιακού και αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Οι 18 ομάδες μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αυτές που δεν έχουν εξασφαλίσει την περιβόητη αδειοδότηση (η ΠΑΕ Βέροια παντως από αυτή την πλευρά είναι νόμιμη καθώς έχει εξασφαλίσει άδεια) το τριήμερο Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας και ύστερα από τρεις περίπου μήνες προετοιμασίας επιτέλους θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Πρώτος αντίπαλος της ΒΕΡΟΙΑΣ όπως ήδη είναι γνωστό από την ημέρα της κλήρωσης εδώ και ένα περίπου μήνα η Καλαμαριά ή όπως θέλει να ονομάζεται ο Απόλλων Πόντου προπονητής και όχι μόνο του οποίου είναι ένας παλιός γνώριμος των φιλάθλων της Βασίλισσας ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Βέβαια δεν είναι μόνο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που ενώνει την Βέροια με τον Κυριακάτικο αντίπαλο της είναι και εννέα παίκτες που φέτος βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας της Καλαμαριάς και άλλος για μικρότερο και άλλος για μεγαλύτερο διάστημα φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα της. Πρόκειται για τον ισπανό τερματοφύλακα Λοπεζ, τον Βεργώνη, τον Σαμαρά, τον Καλί, τον Καπία, τον Αμαραντίδη, τον Γεωργιάδη, τον Καλογέρη και τον Γιάννη Καλαϊτζίδη γιο του προπονητή.

Η σημερινή λοιπόν ΒΕΡΟΙΑ των νεαρών και άπειρων ποδοσφαιριστών του Γιώργου Κικεριδη την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο στην ουσία θα αντιμετωπισει την Βέροια του Γιώργου Αρβανιτίδη και εχει αξία να μάθουμε τον νικητή.

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρεμιέρα το πρωτάθλημα της Football League θα κάνει το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 3μ.μ. με τον αγώνα του Αρη με τον Αιγινιακό και ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από κανάλι της Δημόσιας τηλεόρασης.

Την Κυριακή θα διεξαχθούν άλλα τέσσερα παιχνίδια μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το Βέροια - Καλαμαριά, με ένα απο αυτά και συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με την Καρδίτσα, επίσης να καλύπτεται απο την Δημόσια Τηλεόραση και η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την προσεχή Δευτέρα 30 Οκτωβρίου με  τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες.

 

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ τις τελευταίες 10 ημέρες από τότε που οριστικοποιήθηκε η ημέρα εναρξης του πρωταθλήματος της Super League γίνεται σε ρυθμούς Καλαμαριάς και το ευτύχημα είναι οτι ο Καστοριανός προπονητης της Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν αντιμετωπιζει σοβαρά προβλήματα με τυχόν απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του.

Οσον αφορά την Καλαμαριά χθες Τετάρτη το βράδυ στο γήπεδο της αντιμετώπιζε στα πλαίσια της φάσης των ομίλων του κυπέλλου τον ΠΑΟΚ και όπως είναι φυσικό το παιχνίδι αυτό της έκλεψε ημέρες από την προετοιμασία  του αγώνα της με την ΒΕΡΟΙΑ.

Να δούμε όμως το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθληματος της Football League.

 

Σάββατο 28 Οκτωβρίου

Αρης - Αιγινιακός (TV)

 

Κυριακή 29 Οκτωβρίου

Βέροια - Καλαμαριά

Εργοτέλης - Καλλιθέα

Σπάρτη - Παναιγειάλειος

Δόξα Δρ. - Καρδίτσα (TV)

 

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

Παναχαϊκή - Τρίκαλα

Κισσαμικός - ΑΕ Καραϊσκάκη

Αχαρναϊκός - Απόλλων Λάρισας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής