breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2002

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2002

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2002 και όπως γράφει ο πρωτοσέλιδος τίτλος της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, στο 18ο έτος της έκδοσής της, η Ημαθία διαμαρτύρεται : «Πανημαθιώτικη διαμαρτυρία. Ξεσηκώνεται αύριο η Ημαθία. Αγροτικοί φορείς, έμποροι, επαγγελματίες και επιστημονικοί φορείς, διαδηλώνουν εκ παραλλήλου, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για την Ημαθία. Κλειστή η Νομαρχία. Την ίδρυση ΤΕΙ θα απαιτήσει η Βέροια κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού».

 

Τελικά στην Ημαθία, που κατρακύλησε στις τελευταίες θέσεις του ΑΕΠ, λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα! Όσο για την ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής, αυτή ήλθε τελικά, είδε και απήλθε, με τη Βέροια να είναι από τις ελάχιστες πρωτεύουσες «νομών» που δεν διαθέτει ένα, έστω, τμήμα. Μια βόλτα των βουλευτών μας σε Γρεβενά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα (εκεί έγινε και σχολή πυροσβεστών) θα αναδείξει ουσιαστικές αδυναμίες στην παραγόμενη κοινωνική μας πολιτική!

 

Πρωτοσέλιδη και η είδηση για τον εγκαινιασμό του κέντρου πρόληψης ναρκωτικών, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ στη Βέροια.

 

«Ο ΣΥΝ στηρίζει τον Δημήτρη Βλάχο για νομάρχη», η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ.

 

«Βιολογικός καθαρισμός με υδροχαρή φυτά και μονάδα επεξεργασίας πόσιμου νερού», στο ρεπορτάζ της Νάουσας.

 

Στις εξωτερικές ειδήσεις διαβάζουμε «Αρχίζει στο διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης η δίκη του πρώην προέδρου της Γιουγκοσλαβίας. Η άνοδος και η πτώση του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς». 

 

Μια δίκη, που, όπως ξέρουμε, κατέληξε στην, μετά θάνατον στη φυλακή, αθώωση Μιλόσεβιτς. Καλό θα είναι όσοι σήμερα στην ελληνική πολιτική σκηνή «θεοποιούν» το δικαστήριο της Χάγης, να παραδειγματιστούν από αυτή τη «δίκη», στην οποία οι συνήγοροι Μιλόσεβιτς κατηγορούσαν τους δικαστές ότι δεν παρέχεται η απαραίτητη ιατρική και φαρμακευτική αγωγή στον τέως πρόεδρο της Γιουγκοσλαβίας, με αποτέλεσμα να «πεθάνει» στο κελί του!

 

«Χάνει έναν έναν τους στόχους της. Κακή η Βέροια έχασε από έναν μέτριο αντίπαλο», η αναφορά στις αθλητικές στήλες του Νίκου Καμπούρη.

 

Ευχή μας το φετινό αθλητικό μας ρεπορτάζ, στο τέλος της σεζόν να φέρει τη «Βασίλισσα» να πιάνει τους στόχους της, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Super League 2


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής