breaking news Νέο

Δ. Πιτούλιας: «Το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας στον σύλλογο είναι αυτό που βλέπουμε και χαιρόμαστε φέτος»

Δ. Πιτούλιας: «Το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων μας στον σύλλογο είναι αυτό  που βλέπουμε και χαιρόμαστε φέτος»

Ο Φίλιππος πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Ερμογένη Ξάνθης, του οποίου επικράτησε με 3-1 σετ, δείχνοντας πως οι παίκτες του είναι ακατάβλητοι, αφού σε 14 παιχνίδια έχουν να επιδείξουν ισάριθμες νίκες (!!) στο τρέχον πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 κατηγορίας!

Κάτι που, όμως, για τον Δημήτρη Πιτούλια, τον άνθρωπο που πρωτοστάτησε στη δημιουργία αυτής της υπέροχης ομάδας που στήθηκε φέτος, δείχνει να θεωρείται ως... απόλυτο φυσιολογικό. Και αυτό γιατί - όπως εξηγεί - «η ομάδα του Φιλίππου που δημιουργήθηκε φέτος δεν έχει μόνο ως μεγαλεπήβολο στόχο την άνοδο στην Volley League, αλλά και να πετύχει το “22 στα 22”!

Βέβαια, το να πάρεις 14 παίκτες και ο καθένας από αυτούς να έχει τα δικά του αγωνιστικά γνωρίσματα και την δική του προσωπικότητα και να χτίσεις μια ομάδα σαν και τον φετινό Φίλιππο είναι που κρίνεται πολύ δύσκολο. Παρ’ όλα αυτά και με έναν προπονητή σαν τον Σωκράτη Τζιουμάκα, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε και χαιρόμαστε».

«Θέλουμε το “22 στα 22”»

Ο ισχυρός άνδρας του “ερυθρόλευκου” συλλόγου της Βέροιας, αν και γνωρίζει ότι ο Φίλιππος δεν χάνει με τίποτα την άνοδο του στην Volley League, δεν παύει να επισημαίνει πως: «Απομένουν άλλες 8 αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος, στις οποίες με 4 νικες ακόμα θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο μας στα “σαλόνια” του ελληνικού βόλεϊ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλουμε να χαλαρώσουμε, πολύ δε περισσότερο που είμαστε η μόνη ομάδα που τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα ανδρών όσο και στα αντίστοιχα των γυναικών δεν έχουμε χάσει κανέναν βαθμό!»

 

«Χαίρομαι που ο κόσμος στη Βέροια αγκαλιάζει την προσπάθεια μας αυτή»

Και αν αυτό είναι κάτι που χαροποιεί αφάνταστα τον Δημήτρη Πιτούλια, η ολοένα και αυξανόμενη παρουσία τουκόσμου στα ματς του Φιλίππου τον κάνει ακόμα πιο... χαρούμενο! «Έχουμε κόσμο που αγαλιάζει αυτή την προσπαθεια που κάνουμε, γεγονός που δεν έχει να κάνει μόνο με την παρουσία του στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, αλλά και στα εκτός έδρας ματς αυτής, όπως συνέβη και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ερμογένη Ξάνθης στην ακριτική πόλη, την οποία συμπαραστάθηκαν περί τα 20 άτομα!»

 

Το φαϊναλ φορ του κυπέλλου Ανδρών στην Βέροια;

Τέλος, ο Δημήτρης Πιτούλιας δεν έκρυψε και την μεγάλη επιθυμία του η πόλη της Βέροιας να αναλάβει την διεξαγωγή του φαϊναλ φορ του κυπέλλου ανδρών (στο οποίο - ως γνωστόν - συμμετέχουν οι ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά και Ολυμπιακός).

Μάλιστα, ο ίδιος - σύμφωνα με πληροφορίες - επρόκειτο να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη για το θέμα αυτό (αν δεν έγινε φυσικά), προκειμένου να εξετάσουν οι δυο άνδρες το αν και κατά πόσο θα μπορούσε να είναι εφικτό κάτι τέτοιο, μετά την πρόσφατη και πετυχημένη (απο κάθε πλευρά) διεξαγωγή του 34ου τελικού του κυπέλλου χάντμπολ γυναικών στη Βέροια το περασμένο Σάββατο. Πάντως - κατά πως δείχνουν τα πράγματα - περισσότερες πιθανότητες σε μια τέτοια περίπτωση δείχνει να συγκεντρώνει η Ερμούπολη της Σύρου, στην οποία τα τελευταία χρόνια το βόλεϊ δείχνει να αποτελεί κυρίαρχο άθλημα!

 

του Παύλου Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής