breaking news Νέο

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Παίρνει το εισιτήριο η ΑΕ Σχοινά

Β' κατηγορία της EΠΣ Ημαθίας : Παίρνει το εισιτήριο η ΑΕ Σχοινά

Τρένο η Α.Ε. Σχοινά νίκησε στην έδρα της με 5-3 και την Ακαδημία Τρικάλων και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρώτη θέση στον όμιλο της και φυσικά και το εισιτήριο που οδηγεί στην απευθείας (δίχως πλεϊ οφ) άνοδο στην Α' κατηγορία, στην οποία θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο.

Το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου του ομίλου θα το διεκδικήσουν, όπως όλα δείχνουν ο Ατρόμητος Διαβατού που νίκησε στο γήπεδό του την Δόξα Κυψέλης με 2-0 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση η Α.Ε. Καμποχωρίου που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο Λουτρό με τον τοπικό Ολυμπιακό η ΑΕ Καψόχωρας που συνέτριψε με 5-0 τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και η Ακαδημία Τρικάλων, που όπως ήδη αναφέραμε έχασε από τον Σχοινά, ενώ σε δυσχερή θέση βρίσκεται πλέον η Νέα Γενεά Νικομήδειας που ύστερα από πολύ καιρό πήρε βαθμό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη στο γήπεδό της με την Δόξα Κυψέλης.

Βέβαια η ιστορική ομάδα της Νικομήδειας θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία στην διαδικασία των πλεϊ άουτ.

Στον β' όμιλο τώρα μάλλον φαίνεται ότι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Όσον αφορά τα δύο εισιτήρια της ανόδου με τον Α.Ο. Μαρίνας που βρίσκεται στην πρώτη θέση και τον Άχθο Αρούρη στην δεύτερη να έχουν αποκτήσει μια διαφορά, έντεκα και δέκα βαθμούς αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά κερδίζουν την άνοδό τους από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δίχως να χρειαστεί η διαδικασία των πλεϊ οφ και το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα πλεϊ άουτ, αφού η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου απέχει ήδη οκτώ βαθμούς από τον προτελευταίο Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Να δούμε όμως τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας.

ΣΧΟΙΝΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΡ. 5-3: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γρήγορα γκολ 5' και 10' που πέτυχαν οι Δρομουλιανίδης και Γεωργάκης, η ΑΕ Σχοινά κατάφερε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη με 5-3 επί της Ακαδημίας Τρικάλων.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Πιτσιάβας τέσσερα (23', 33', 38' και 41') και ο Λαμπρόπουλος (66') ενώ το τρίτο των φιλοξενουμένων ο Γιαντσίδης στο 80'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δεβετζίδης (Γκόγκας – Μπακάλης).

ΔΙΑΒΑΤΟΣ – ΚΥΨΕΛΗ 2-0: Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε με 2-0 στο γήπεδό του την Δόξα Κυψέλης και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα γκολ της νίκης του Ατρόμητου πέτυχαν οι Χατζηγεωργίου 25' και Μυλωνάς 87'. Η νικήτρια είχε και δύο δοκάρια με τους Χατζηγεωργίου και Μυλωνά, ενώ η Δόξα Κυψέλης αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κίτσα στο 57'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Κιρμανίδης – Σαμαράς).

ΛΟΥΤΡΟΣ – ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ 1-1: Αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο του Λουτρού μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕ Καμποχωρίου που έληξε ισόπαλο 1-1. Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βουλγαράκη στο 17' και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Αναστασόπουλο στο 34'.

Στο 83' αποβλήθηκε ο Μαυρόπουλος της ομάδας του Καμποχωρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Αργυρίου – Κωστογλίδης).

ΚΑΨΟΧΩΡΑ – ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ 5-0: Άνετη νίκη της ΑΕ Καψόχωρας επί του ΠΑΟ Παλατιτσίων με 5-0.

Τα γκολ πέτυχαν οι Κολομπριτσίδης 22', Τοπαλίδης 37' και 65', Μουστακόπουλος 80' και Κίτσας Κ. 85'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μ. Παρασίου (Γιατζιτζόγλου – Μουρατίδης).

ZΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΜΑΡΙΝΑ 1-2: Σπουδαία νίκη με 1-2 πήρε ο Α.Ο. Μαρίνας επί του Άτλα Ζερβοχωρίου που τον κρατάει στην πρώτη θέση και στην απευθείας άνοδο.

Ο Α.Ο. Μαρίνας προηγήθηκε με 0-2 με γκολ που πέτυχαν ο Παπαδής στο 7' και ο Γκότσης στο 68'. Το Ζερβοχώρι μείωσε με τον Αλμαλιώτη στο 84'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Χαλατζιούκας – Χαραλαμπίδης).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ 2-4: Ο Άχθος Αρούρης νίκησε εκτός έδρας με 2-4 τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και βρίσκεται μια ανάσα από την απευθείας άνοδο στην Α' κατηγορία.

Τα γκολ: 27' Κατσαμελίδης 0-1 (πεν.), 41' Ντόβας 1-1, 46' Χρυσόπουλος 2-1, 48' Πύρκας 2-2, 58' Γκαλίτσας 2-3, 70' Πύρκας 2-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Ζαχαριάδης – Αργυρίου).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-3: Παρότι προηγήθηκε με 0-1 με γκολ που σημείωσε ο Μαγγίζης στο 13' και λίγο αργότερα με 1-3 με τον Παπαδόπουλο (πεν.), ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Επισκοπή που θα τον βοηθούσαν να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία δίχως την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ άουτ.

Τα γκολ οι Μαγγίζης (13'), Παπαδόπουλος (18'), Λιάγκας (59') για λογαριασμό του Αγίου Γεωργίου και οι Δήμου (14'), Στυλιανού (62') και Καρυπίδης (84') για την Επισκοπή.

Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου είχε και ένα δοκάρι με τον Παπαδόπουλο (30').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζάρου (Ζαχαριάδης – Τασιώνας).

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΡΑΧΗ 6-2: Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Πατρίδα νίκησε με 6-2 τον Εθνικό Ράχης, αφού στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0.

Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Καλαϊτζίδης (30'), Ορφανίδης (35' και 45'), Μωϋσίδης (75'), Σαϊπι (80'), Καλαϊτζίδης (90'), ενώ για λογαριασμό του Εθνικού Ράχης σκόραραν ο Αθανασιάδης (60') και Τσιλιγγερίδης (85').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ιασωνίδης (Ζουρνατζίδης – Μπατσίλας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής