breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

  • Η άποψη του πάγκου
  • Η άποψη του πάγκου

Η ΒΕΡΟΙΑ παραμένει μεταξύ των βασικών διεκδικητών της ανόδου. Αυτό ήταν το «ρεζουμέ» όσων είπαν στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα Αιγάλεω – ΒΕΡΟΙΑΣ οι προπονητές των δύο ομάδων, ο Κώστας Γεωργιάδης και ο Θωμάς Γράφας.

Βέβαια διευκρίνησαν ότι θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα από το αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στα Τρίκαλα, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν σημαντικά.

Ότι όμως κι αν υποστήριξαν οι δύο προπονητές ένα είναι το γεγονός που δεν αποδέχεται καμία απολύτως διαφοροποίηση. Η ΒΕΡΟΙΑ δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της, όπως συνέβαινε μέχρι και την περασμένη αγωνιστική. Μετά την ήττα από το Αιγάλεω η ψαλίδα από τον Ιωνικό που βρίσκεται στην δεύτερη προνομιούχο θέση έχει ανοίξει ακόμη περισσότερο και για να κλείσει δεν φθάνει να κερδίσει η ίδια όλα τα παιχνίδια που τις απομένουν. Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά που έχουν αυτή τη στιγμή οι δύο διεκδικητές της δεύτερης προνομιούχου θέσης δεν καλύπτονται ακόμη και αν ο Ιωνικός χάσει από την ΒΕΡΟΙΑ το μεταξύ τους παιχνίδι στο φινάλε της περιόδου στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά θα πρέπει η αντίπαλος του να κερδίσει όλα τα παιχνίδια που της απομένουν και αυτός να κάνει και άλλο στραβοπάτημα. Βέβαια με βάση την μέχρι σήμερα εικόνα των ομάδων θεωρούμε δύσκολο ο Ιωνικός να πάει τρένο μέχρι το παιχνίδι με την ΒΕΡΟΙΑ που επαναλαμβάνουμε είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο φινάλε του πρωταθλήματος. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι να χάσει η ομάδα της Ιωνίας κάποιο από τα παιχνίδια που θα δώσει μέχρι το ντέρμπι με την ΒΕΡΟΙΑ, αυτό το θεωρούμε βέβαια, αλλά η ΒΕΡΟΙΑ να συνέλθει και να αντιδράσει άμεσα κερδίζοντας, από δω και πάρα όλα της τα παιχνίδια, όπως έχει τη δυνατότητα να κάνει.

Αν διαβάσουμε με προσοχή τις δηλώσεις των δύο προπονητών του Κώστα Γεωργιάδη και του Θωμά Γράφα θα διαπιστώσουμε ότι ο δεύτερος (Θωμάς Γράφας) δίνει περισσότερες πιθανότητες στη ΒΕΡΟΙΑ, από όσες τον Ιωνικό να τερματίσει δεύτερη και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου. «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και θεωρώ ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει την άνοδο. Όμως θα παιχθούν πολλά στον προσεχή αγώνα με τα Τρίκαλα, πρόσθεσε. Εάν δεν κερδίσει, τότε θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα, κατέληξε.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, που δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές του να πιάσουν, ανάλογη με τις δυνατότητες τους απόδοση, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όταν η ομάδα, όπως υποστήριξε κυριάρχησε.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τις δηλώσεις των δύο προπονητών αμέσως μετά το παιχνίδι.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν πρέπει να απογοητευθούμε».

«Θέλαμε να απαντήσουμε και να δώσουμε συνέχεια στην καλή παρουσία που είχαμε στο δεύτερο μέρος του προηγούμενου αγώνα κόντρα στον Ασπρόπυργο και να καλύψουμε ένα μέρος από τις βαθμολογικές απώλειες που είχαμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο αγωνιστικός χώρος όμως του γηπέδου δεν βοηθούσε, αφού ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Έως ότου προσαρμοσθούμε στις συνθήκες που δημιούργησε το γήπεδο πέρασε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη κυριαρχήσαμε και επί πέον δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις να πετύχουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Και όχι μόνο αυτό αλλά δεχθήκαμε και ένα πέναλτι κόντρα στην ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις και χάσαμε και το παιχνίδι. Δεν θέλω να αναφερθώ στον διαιτητή, δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω σήμερα.

Εμείς κοιτάζουμε την δική μας την ομάδα και την επόμενη ημέρα. Είμαστε τέσσερις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση που επίσης δίνει εισιτήριο ανόδου, αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια, δύσκολα για όλες τις ομάδες. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Η ομάδα μας εξάλλου δείχνει μια καλή εικόνα και τα παιδιά που ήρθαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου της πρόσφεραν περισσότερη ποιότητα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, από το να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα.

ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ: «Η ΒΕΡΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα»

«Πετύχαμε μια μεγάλη και πολύτιμη νίκη επί πολύ μεγάλου αντιπάλου, όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ, που θεωρώ ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στην Super League 2.

Το σημερινό παιχνίδι παίχθηκε στην τακτική και εμείς σ' αυτόν τον τομέα είμασταν άριστοι.

Η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως και το Αιγάλεω, είναι μεγάλες ομάδες και η κατηγορία στην οποία αγωνίζονται σήμερα τις αδικεί.

Θεωρώ ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα κερδίσει φέτος την άνοδό της. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα το οποίο πρέπει να κερδίσει, διαφορετικά τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για εκείνη.

Για το Αιγάλεω, όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ντέρμπι. Η σημερινή (της περασμένης Κυριακής) νίκη επί της ΒΕΡΟΙΑΣ δεν λέει τίποτα αν δεν συνοδευτεί και με ανάλογες επιτυχίες στη συνέχεια.

Δεν πετάμε στα σύννεφα. Είμαστε προσγειωμένοι».


Γράφας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής