breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για την Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας. Η εκδήλωση έγινε στην Πιτσαρία NAPOLI στον Άγιο Γεώργιο και συμμετείχαν οι αθλητές, οι γονείς και πολύ φίλοι.

Τίμησαν την εκδήλωση ο κ Ασλανίδης Λάζαρος, Δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΚΑΠΑ Δήμου, η κα. Σοφία Παππά, Πρόεδρος της Τ.Κ Αγίας Μαρίνας, ο πρόεδρος κ Καλαϊτζίδης Ανδρέας, ο Γενικός Αρχηγός κ Γερουλίδης Κωνσταντίνος, ο Αντιπρόεδρος κ Ηλίας Καρράς, το μέλος κ Θεωδορακέλης Γιάννης όπως και ο προπονητής του  Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας κ Τάκης Τσακαλίδης.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής κ Πέιος Φίλιππος, ευχήθηκε για μια χρονιά με υγεία, μια χρονιά δημιουργική και φυσικά με λιγότερους τραυματισμούς. Σκοπός και φιλοσοφία της Ποδοσφαιρικής  Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος  Αγίας Μαρίνας  είναι η  εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως αυτοπειθαρχία, ευγενής άμιλλα, ήθος ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.

Περισσότερο απ΄ όλα αυτά όμως θέλουμε τα παιδιά μας  να παίξουν, να διασκεδάσουν και να αθληθούν με  ασφάλεια μακριά από μάστιγες της εποχής, ώστε να αποτελέσουμε ένα ακόμη σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Ο πρόεδρος του Τμήματος του  Μέγα Αλέξανδρου Καλαϊτζίδης Ανδρέας και η Διοικούσα επιτροπή της Ποδοσφαιρικής  ακαδημίας οι προπονητές Πέιος Φίλιππος και Σπυριδωνίδης Μπάμπης φιλοδοξούν -σε συνεργασία με τους γονείς- να φέρουν κοντά στο ποδόσφαιρο όσα περισσότερα παιδιά μπορούν, καθώς  και να τα βοηθήσουν να παίξουν, να κοινωνικοποιηθούν, να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και τέλος να αναδείξουν το ταλέντο τους, να γνωρίσουν τον πρωταθλητισμό. να ενθαρρύνουν και να υποστηρίξουν όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, να έρθουν κοντά στο σύλλογό και να γαλουχηθούν με τις κατάλληλες αθλητικές και παιδαγωγικές αξίες.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αγαπητοί γονείς χωρίς την οικονομική συνέπεια σας αυτής της μικρής συνδρομής αλλά και με την αγορά ενός ημερολογίου ενός λαχείου ενός εισιτηρίου στο ερασιτεχνικού τμήματος ενός σάντουιτς από το κιλικίο δεν θα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο. Ελάτε κοντά στα παιδιά ελάτε κοντά μας ελάτε στο γήπεδο.

Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα είχε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα χωρίς τη μεγάλη υλικοτεχνική και οικονομική βοήθεια του προέδρου τμήματος Καλαϊτζίδη Ανδρέα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση

Καλή χρονιά!!!!!!!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής