breaking news Νέο

Συγχαρητήρια του προέδρου της ΠΕΔΚΜ στον Α.Τζιτζικώστα, για την εκλογή του στη θέση του προέδρου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και των Δήμων

Συγχαρητήρια του προέδρου της ΠΕΔΚΜ στον Α.Τζιτζικώστα, για την εκλογή του στη θέση του προέδρου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και των Δήμων

Τα συγχαρητήρια του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, για την ομόφωνη εκλογή του, στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και των Δήμων, εκφράζει ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Σε δήλωση του αναφέρει τα εξής:

 «Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου, τον άξιο περιφερειάρχη μας και καλό φίλο, Απόστολο Τζιτζικώστα που πέτυχε σήμερα κάτι μοναδικό: την εκλογή του, για πρώτη φορά ως Έλληνας αξιωματούχος, στη θέση του προέδρου στο ανώτατο όργανο των Περιφερειών και των Δήμων στην Ευρώπη.

Τον συγχαίρω και είμαι βέβαιος πως με τη νέα του ιδιότητα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα εργαστεί σκληρά για μια Ευρώπη ισχυρή, πιστή στις αρχές της Δημοκρατίας, εξωστρεφή και πάντα στην υπηρεσία των πολιτών της. Μιας Ευρώπης, ταυτόχρονα οραματικής αλλά και αποτελεσματικής.

Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος, γιατί με την η εκλογή του στο αξίωμα, αυτό , θα βοηθήσει συνολικά την πατρίδα μας, αλλά και τους δυο βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόσο στην αξιοποίηση  ευρωπαϊκών κονδυλίων, της ενίσχυσης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της πατρίδας μας στα Ευρωπαϊκά φόρα. Αλλά να σημειώσω και κάτι ακόμα: πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και στο ζήτημα του Μακεδονικού, θα δουλέψει και για αυτό στην Ευρώπη, και με τη νέα του, σημαντική ιδιότητα.

Προσωπικά δηλώνω περήφανος που σήμερα ως μόνιμο μέλος της Ελληνικής αντιπροσωπείας, συμμετείχα στην ομόφωνη εκλογή του και είμαι σίγουρος πως από αύριο κιόλας, με την καθοδήγηση του μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά, για την επιτυχία των στόχων του».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής