breaking news Νέο

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2001

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ...αναδρομές. Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2001

14 Φεβρουαρίου 2001 και κεντρικός τίτλος στην πρώτη σελίδα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, μια ακόμη αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής των μαθητών στα πανεπιστήμια!

 

«Αλλάζει ο τρόπος εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μειώνονται σε εννιά τα εξεταστέα μαθήματα, μειώνεται στο 30% η ποσόστωση του προφορικού βαθμού και εισάγονται απευθείας στα ΤΕΙ μαθητές των ΤΕΕ».

 

Από τότε κύλησε πολύ «νερό στο αυλάκι» και άπειρες αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ, πλέον, αφού τα ΤΕΙ εξισώθηκαν με τα πανεπιστήμια!

 

«Εγχώρια μόνο τα κρέατα από ζώα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Μια τολμηρή απόφαση του υφυπουργού Γεωργίας, Φ. Χατζημιχάλη». Πλέον τα πάντα έγιναν....«εγχώρια» και ας διαμαρτύρονται οι δικοί μας παραγωγοί, βοοτρόφοι και κτηνοτρόφοι για τις αλχημείες και τις «βαπτίσεις» που γίνονται στα σύνορα!

 

Στο «χαρτί και καλαμάρι» διαβάζουμε «Αυξήθηκε τελευταία η προσέλευση ασθενών στους δυο ιδιωτικών συμφερόντων αξονικούς τομογράφους της Βέροιας, εξαιτίας μιας καμένης λάμπας, όπως πληροφορηθήκαμε, στο μοναδικό στο νομό αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Νάουσας», Με...καθυστέρηση 19 ετών ο αξονικός της Νάουσας επαναλειτουργεί οσονούπω!

 

«Οι δάσκαλοι αντίθετοι στο πόθεν έσχες» στη σελίδα 7, δείγμα της νοοτροπίας που μας...έσχες, ως χώρα!

 

«Στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Σάλτσμπουρκ της Αυστρίας η Ν.Α. Ημαθίας, με επικεφαλής το νομάρχη Γιάννη Σπάρτση», έχοντας μάλιστα δικό της χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ.

 

«Ο "μονομάχος" υποψήφιος να σαρώσει τα Όσκαρ» στη στήλη «κόσμος», ενώ στα αθλητικά διαβάζουμε για «ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση της Βέροιας και πίκρα για την ήττα» στην Πάτρα.

 

Ευχές αυτή την Κυριακή, στο ντέρμπι με τα Τρίκαλα να έχουμε και καλή εμφάνιση και νίκη, ώστε η «Βασίλισσα» στο τέλος της σεζόν να πετύχει τους στόχους της!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής