breaking news Νέο

Δ. Γκίμας: «Πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, όπως όλα τα παιχνίδια...»

Δ. Γκίμας: «Πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, όπως όλα τα παιχνίδια...»

Φίλιππος Βέροιας και Ολυμπιακός Β’ τίθενται αντιμέτωποι μεταξύ τους αύριο στο “Δημήτριος Βικέλας” (17.00), στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 Ανδρών.

Ένα ματς, που έρχεται να πραγματοποιηθεί με μια εβδομάδα καθυστέρηση για τον... γνωστό λόγο και που... εκτοξεύει το ενδιαφέρον των Μπασκετόφιλων της περιοχής, ξέχωρα από την όποια συλλογική προτίμηση τους, αλλά και την υποστηρικτική διάθεσή τους στην μία ή στην άλλη ομάδα.

Ο Φίλιππος, που βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, γνωρίζει την πολύ δύσκολη αποστολή που έχει, πλην όμως θα επιζητήσει με τον τρόπο του να μείνει κοντά και να διεκδικήσει το παιχνίδι.

«Έχουμε δείξει ότι παλεύουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, οπότε και θα παλέψουμε όσο μπορούμε και απέναντι στον Ολυμπιακό. Εμείς θα πάμε να αγωνισθούμε κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως πάμε να παίξουμε σ’ όλα τα παιχνίδια...» τόνισε, μιλωντας στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ”, ο τεχνικός καθοδηγητής των “ερυθρολεύκων” της Βέροιας Δημήτρης Γκίμας παραμονές της εν λόγω αναμέτρησης, στην οποία δεν θα μπορεί για μία ακόμα φορά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Σουτζόπουλου και ίσως στην παρουσία του Ρίζου Καντάρκου. Και λεμε ίσως γιατί ο τελευταίος επρόκειτο χθες και σήμερα στην προπόνηση να δοκιμάσει για το αν θα είναι σε θέση να αγωνισθεί, επειτα από 35 ημέρες ευρισκομενος στα... πιτς, και να δώσει το παρών σ’ ένα τέτοιο ματς.

Θυμίζουμε ότι ο Ρίζος Καντάρκος είχε υποστεί θλάση στον προσαγωγό στον αγώνα με τον Κοροϊβο Αμαλιάδας που είχε πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου και έκτοτε προσπαθεί να αποθεραπευθεί και να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμους. Πάντως, σύμφωνα και με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ρίζος Καντάρκος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να δώσει το “παρών” του στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής.

 

Σε καλό φεγγάρι ο Ολυμπιακός Β’

Από την αλλη, ο Ολυμπιακος Β’ ή η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού όπως χαρακτηρίζεται, που σημειωτέον έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, έχει το δεύτερο καλύτερο ρεκορ στην κατηγορία. Πράγμα που σημαίνει ότι μπαίνοντας στα πλεϊ αουτ έχει πολλές πιθανότητες να ανέβει, ή επί το σωστότερον να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη, που την περασμένη (17η) αγωνιστική επιβλήθηκε του πρωτοπόρου Χαρίλαου Τρικούπη με 72-71, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ποντάροντας στο ταλέντο παικτών, όπως του Αλέξανδρου Νικολαϊδη και Βασίλη Χρηστίδη.

Μάλιστα, οι “ερυθρόλευκοι” του Πειραιά θέλουν και ευχονται αυτά τα παιδιά να προοδεύσουν και να διαπρέψουν στο μεγάλο λιμανι, αλλά όποιος μείνει στάσιμος, δεν δείξει διάθεση για δουλειά και δεν εξελιχθεί, θα δει την πόρτα της εξόδου. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τον Αλεξέϊ Ποκουσέφσκι.

 

Με δύο... λόγια από την Α2

3 Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών και του τελικού του κυπελλου Ελλάδας, δίνει την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων στον ΑΣ Καρδίτσας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

3 Ετσι λοιπόν με στόχο να παραμείνει η ομάδα σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς, χθες ο ΑΣ Καρδίτσας αντιμετώπισε χθες στην έδρα του τη Λάρισα και αύριο θα φιλοξενήσει τον Αίολο Τρικάλων (17.00).

3 Οι Παναγιώτης Ζερβουλάκος και Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι στη λίστα του Κοροϊβου για τον προπονητή που αναζητείται.

3 Σήμερα θα διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή έτσι ώστε ο Απόλλων Πατρών να αξιοποιήσει το αναγκαστικό γενικό ρεπό που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Α2 το Σάββατο.

 

Από τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής