breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι σου κάνει αυτό το έρημο το BREXIT στο Ενωμένο Βασίλειο, καρντάσια. Κάλεσαν ιταλικής καταγωγής πολίτη....101 χρονών να παρουσιάσει τους γονείς του, αν θελήσει να συνεχίσει να μένει στη χώρα.

 

Μάλλον θα τους παρουσιάσει και το...μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι για πειστήριο. Από την Κεφαλλονιά, εκεί που πάει ο ανθός της βρετανικής νεολαίας, για να γίνει τάπα και να πιάσει το σχετικό μαντολίνο στα χέρια του.

 

Σαράντα χρόνια δήμαρχος ο Γκεόργκ Μπάντεν στο Μέγγερς της Αυστρίας.

 

Εμείς εδώ με τον Κωστάκη το Μπακογιάννη, ετοιμαζόμαστε να τον φάμε. Να φτάσουμε στα 70 χρόνια δημαρχίας. Όσα έφτασε και ο παππούς του στην πολιτική.

 

Οι ίδιες ευχές και για τη Σία στο ΣΚΑΪ, να τη βλέπουμε απαστράπτουσα μέχρι το 2060 και βάλε, να φέρνει και τον Πορτοσάλτε, να μας μιλά για τα καλά του καπιταλισμού.

 

Ντοπέ βρέθηκε ο πρωταθλητής μας στην άρση βαρών, Γιώργος Μαρκούλας, ο οποίος το 2004 ήταν 4ος ολυμπιονίκης, με πρώτο τον Πύρρο Δήμα.

 

Και από το «κάτσε κάτω από τη μπάρα» του Χρήστου Ιακώβου, φτάσαμε στο κάτσε κάτω από τη ντόπα στα σήμερα.

 

Τουλάχιστον ο κυρ Χρήστος ήξερε καλά τα μονοπάτια. Και ας ήταν και λασπωμένα, σαν και αυτά που έπεσαν με τη μηχανή η Θάνου και ο Κεντέρης.

 

Αθάνατες εποχές. Τότε που τους πρωταθλητές μας τους έκαναν και πλοία. Επειδή...ντουμάνιαζαν φυσικά τα φουγάρα τους πριν τους αγώνες.

 

Μέρα των ερωτευμένων σήμερα. Για τους μεσήλικες άνδρες δεν ξέρω πώς γιορτάζεται ο Άγιος Βαλεντίνος. Πάντως σίγουρα χωρίς τη...γυναίκα τους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής