breaking news Νέο

HMEΡΗΣΙΕΣ..αναδρομές. Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 1994

HMEΡΗΣΙΕΣ..αναδρομές. Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 1994

«Η κακοκαιρία συνεχίζεται σε όλο το νομό. Κλειστά τα σχολεία, αποκλεισμένα τα χιονοδρομικά κέντρα, η Καστανιά και 3 κοινότητες της επαρχίας Νάουσας. 1,5 μέτρο το χιόνι στο Βέρμιο». Είκοσι έξι χρόνια πριν και σίγουρα...νοσταλγικό το πρωτοσέλιδο της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ, που βαδίζει στο 10ο έτος της κυκλοφορίας της. Μάλλον με τη ανομβρία που μαστίζει την Ημαθία τους χειμωνιάτικους μήνες που διανύουμε, το πρωτοσέλιδο του 1994 είναι λευκή όαση!

 

«Νέες πρωτοβουλίες θα προτείνουν οι δήμαρχοι της Μακεδονίας, στην συνάντηση του Σαββάτου στη Βέροια για την Μακεδονία. Στη συνάντηση, που αναμένεται με ενδιαφέρον, μετά και τις τελευταίες αναγνωρίσεις των σκοπίων από Ευρώπη και ΗΠΑ».

Το Μακεδονικό δεν ξεχάστηκε ποτέ, όσο και αν προσπάθησαν οι κυβερνήσεις Μητσοτάκη, που έπεσε υπό το βάρος του, αλλά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που υπέγραψε την επονείδιστη συμφωνία των Πρεσπών.

 

«Νέα νομαρχιακή στη ΝΔ. Εκλέχθηκαν κατά σειρά Σάββας Ακριτίδης, Αθανάσιος Κούγκας, Ισαάκ Χαλκίδης κ.α. Στην Τ.Ε ΟΝΝΕΔ της Βέροιας πρόεδρος εκλέγεται ο 27χρονος Γιάννης Καλαϊτζίδης, γεωλόγος, φοιτητής του Πολυτεχνείου Ξάνθης».

Εποχές εσωκομματικών εντάσεων, τότε που οι οργανώσεις έπαιζαν ουσιαστικό καθοδηγητικό ρόλο στο κόμμα, πλην αντικατασταθούν από τα...βουλευτικά γραφεία.

 

Πανελλήνιοι αγώνες LANG-LAGF στο Σέλι. Στα 10.000 μέτρα εφήβων κλασική-τεχνική 1ος Μητρούλας Ιωάννης από τη Βέροια. Στα 5.000 μέτρα νεανίδων 1η η Μαρία Βάϊκου από τη Νάουσα. 

Αγωνιστικές εποχές για το Σέλι, που διέθετε τον απαιτούμενο «λευκό χρυσό»!

 

«Παρολίγον η έκπληξη. Ολυμπιακός-Νάουσα 2-1. Μονομαχία Κρίστενσεν-Νάουσας με νικητή τον πρώτο εξελίχθηκε η συνάντηση της Ημαθιώτικης ομάδας με τον Ολυμπιακό», η αναφορά των αθλητικών μας, την εποχή που η Νάουσα αγωνίζονταν στην Α΄Εθνική!

«Επιτυχία...του Πιερικού η ισοπαλία (1-1) με την Βέροια», η άλλη αθλητική αναφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι της «Βασίλισσας» στην Κατερίνη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής